keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tarttuvaa

Mie olen nyt katsellut noita kodin järjestelyvideoita ja kerta kaikkiaan niitä katsoessa on ihan pakko tehdä juuri niitä asioita kuin videoissa näkyy. Se järjestelyvimma on kuulkaas tarttuva tauti!
Koko eilisen päivän järjestelin vaatekaappeja, meidän kaikkien kolmen ja siinä vierähtikin koko päivä.
Edellisenä iltana olin katsonut tämän videon. Kannattaa katsoa, jos haluat vaatekaapistasi siistimmän.
Ylähyllyn yöpaidat ja pyjamat on vielä entisellä mallilla, koska pitää ostaa pari laatikkoa sinne. Kaikki muut laatikot jotka kuvissa näet on ennestään löydetty meiltä, kun kolusin ja pengoin paikkoja.
Tämä on suoraan videosta otettu malli. T-paidat taitellaan tietyllä tavalla, että pysyvät itsekseen pystyssä ja säilytetään pystyssä. Näin ne eivät rypisty säilytettäessä ja näkee kaikki kerralla.
Tämä kuva on otettu toisesta kaapista ja miulla on t-paitoja kaksi laatikollista, pitkähihaisia t-paitoja 1 laatikollinen ja toppeja 1 laatikollinen... Miulla näkyy olevan aika paljon vaatteita, joita en tiennyt olevankaan.
Miehen t-paidat on nyt laitettu samalla tavalla ja sieltä kasasta löytyi 4 paitaa, joissa oli hintalaput tallella. Yleensä tulee käytettyä päällimmäisiä, joten alimmaiset jää käyttämättä ja löytyy kivoja yllätyksiä :)
Tytön vaatteissa olikin suurin työ. Voitte vaan kuvitella, kuinka paljon hänellä oli vaatteita, kun 2,5 jätesäkillistä lähtee keräykseen ja vaatekaappi jäi täyteen. Ja jokainen vaatekappale piti taitella ja asetella yksitellen. Tänään olikin sitten reidet kipeänä kaikesta kyykkimisestä, tytön vaatteet kun heiteltiin kaikki yhteen kasaan ja siitä sitten poimittiin yksitellen, säästetäänkö vai heitetäänkö pois.

Tänään olin ajatellut pitää vapaapäivän.
Vaan kuinkas kävikään. Katselin Audrey's wifelife - kanavan videoita ja...
Yhtäkkiä olin leipomassa mustikkapiirakkaa ja leipäkoneella leipää:
Ihan vaan siksi, että Audrey leipoi kahvikakkua, olutleipää ja cup cakeja...
Katselin vielä vähän aikaa videoita, kunnes en enää jaksanut ja nyt ajattelin sitten blogata joutessani.

Kävin mie eilen tunnin istumassa työpsykologin juttusillakin näiden miun univaikeuksien takia. Ja sain diagnoosin:
miulla ei ole unettomuus tauti, vaan ominaisuus. Koska olen kärsinyt univaikeuksista jo lapsena.
Sieltä tullessa olin täynnä energiaa ja tarmoa, kuuntelin Billy Idolia pitkästä aikaa ja jammailin samalla, kun tein ruokaa. Siis noiden vaatekaappien järjestelyjen välissä.
Ja tässä sivu Smash bookista, jonka olen tehnyt jo jokin aika sitten. Tämä kuvastaa miun unettomuuden laatua loistavasti! Tulostin tekstin Facebookista.
Jospa sitä nyt pitäisi loppupäivän huilia. Ja katselisi vähän lisää videoita :)
Saas nähdä, kuinka sitten käy.
Askarteluja mie en ole tehnyt vissiin yhtään sen muistikirjamaaliskuun jälkeen. En ainakaan muista.
Jotenkin tuli kiintiö täyteen, kun joka päivä piti vääntää sivuja. Nyt ei ole yhtään ideoita askarteluihin, toivottavasti askarteluinspiraatio vielä palaa kuitenkin.
On miulla noita vanhoja Smash bookin sivuja esittelemättä vielä, joten blogattavaa riittää.
Nyt toivotan teille mukavaa keskiviikkoa ja lähden katselemaan videoita, jos uskallan :)

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuollaiset videothan ovat hyviä...:)
Minulla ei kyllä pysyisi teepaidat noin siisteinä, kuin siihen asti, kun alan niitä käyttää....miehellä varmasti säilyisikin...:)

Anja kirjoitti...

Oho mikä tehopakkaus sinusta on tullut, hmm pitäisiköhän katsoa noita videoita kun meidän vaatehuone on epäjärjestyksessä :)
Olen antanut kauhian määrän kaikkea tavaraa pois..siskolleni ja siskoni tytölle..Vielä pitäisi hävittää jotain et saan vaatehuoneelle tilaa alkaa järjestellä sitä.. :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Kun muutimme tähän taloon, vaatehuoneesta purettiin KAIKKI kiinteät sisälmykset pois, tilalle Ikean Antonius-korisarjoja - ne on todella toimivat, näkee heti missä se just tänään haluamani paita tai sukkapari on. Vaatteet pysyvät siisteinä ja menevät (melkein automaattisesti) omille paikoilleen. Kaikeksi onneksi ovat todella edullisia.
Nyt samaa sarjaa on sivuvinttikin täynnä, petivaatteille ja käsityötarpeille, kellariakin niiden avulla järjestelin.
Ainoa harmi on, että ovat turhan kapeita 60 em komeroon, jää typerä hukkatilakuilu vierelle - ei joka komeroon silityslautaakaan tarvitse tai pyykinkuivaustelinettä. :o)