perjantai 15. helmikuuta 2013

Kevättä(ä)

Eilen oli todellakin niin keväinen olo, että imurointi ja paikkojen järjestely laajeni kunnon siivoukseksi. Ja siivous laajeni tekstiilien vaihtoon. Nyt on sitten taas vaaleanpunaista joka puolella.
Siivous on helppoa nykyään, kun ei ole pahemmin mattoja lattialla Julian takia. Sillä on tosi ÄrsyttävÄ tapa vetää takapuolta pitkin mattoja ja kaikki matot on ruskeita viiruja täynnä. Joten meillä ei ole kuin muutama matto enää. Loput on pesua odottelemassa. Kissat madotettiinkin, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut.
Lattialla olevia mattoja pesen sitten Tolulla ja konttailen ympäri huushollia. Ä-r-s-y-t-t-ä-v-ä-ä!
Eilisen siivouksen jälkeen olin innoissani, että vihdoin pitkästä aikaa saan laittaa sisustuskuvia. Mutta tänään hoksasin, nämä samat tekstiilit meillä on ollut vuosikaudet, ei mitään uutta. Tässä nyt kuitenkin keittiöstä yksi kuva.
 Samat rojut, samat verhot, samat tyynynpäälliset, samat liinat... Verhot laitettuani huomasin, että olisi sittenkin pitänyt jättää valkoinen kappa salusiiniksi, kuten se olikin ja pitsiverho laittaa kapaksi. Olkoot, vaihdan, kun jaksan.

Tänään ei sitten energiaa pahemmin ole ollutkaan. Miehen kello herätti jo ennen kuutta ja miekin nousin ylös, kun en enää saanut unta.
Enkä ole juuri mitään saanut tänään aikaiseksi. Paitsi valokuvakehyksen, jonka koristelin iät ajat sitten. En tykännyt siitä, vaan tänään sitten maalasin napit, perhoset ja kukat valkoisella akryylimaalilla ja lisäilin itsetehtyjä ruusuja (jotka maalasin myös samalla maalilla) ja noita kimaltavia kukkia sekä Liguid pearls aineella tein helmiä. Tuli vähän parempi.
Siitäkin tuli ihan vahingossa melko vaaleanpunainen. Punaiset kukat kun eivät suostuneet muuttumaan valkoiseksi :)
Ei miulla tällä kertaa muuta kuin Hyvää viikonloppua kaikille!
Miun viikonloppu menee jälleen töissä..

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kaunista, yritän aina katselle noita yksityiskohtia, mitä kaikkea tavaraa on näkösällä.:)

Valoblogin Taru kirjoitti...

Tiedän tunteen… Meilläkin yksi (tyttö)kissoista vetelee takapuoltaan mattoihin. Todella inhottavaa. Se on ilmeisesti jokin rauhasjuttu, ei pitäisi olla vaarallista. Mutta ikävää kyllä tosiaankin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ahaa, rauhasista johtuu. Mie luulin, että se on liian lihava tai matoinen. Hyvä.

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihastelinkin kovasti tuota alakappaa kuvassa, tosi kaunis!

Ja nuo kehykset olet kyllä koristellut todella ihastuttaviksi ♥

Työniloa viikonloppuun!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kaunis kehys!
Ja ei väliä vaikka olisikin samat verhot sun muut....luulen, että ei monikaan muista miltä on vuosi sitten näyttänyt...:))
Mukavaa työ viikonloppua sinulle!

Anja kirjoitti...

Juu se kuulostaa rauhasjutulta..elikkäs eläinlääkärissä niitä tyhjennellään, jotkut tyhjentää ne itse kissaltaan mutta voivat olla myös kipeitäkin..ja kissa ei varmasti tykkää jos niitä kovasti sattuu tuo toimenpide..toisinaan ne poistetaan myös leikkauksella..joten siihen jääpi ongelmat..varmahan en tietty ole asiasta..mutta käytös kertoo aikas paljon..
Kaunista tuo vaaleanpunainen..minäkin tykkään ja minusta verhot on ihanan keväiset..
Hyvää viikonloppua :)

Anja kirjoitti...

Niin ja tosiaan ei se haittaa minustakaan jos on samat tekstiilit ne on uusia kun ne ottaa taas esille.. :)