torstai 28. helmikuuta 2013

Hauska päivä

Oikein paljon kiitoksia kommenteistanne edelliseen!
Tänään mie olen kirjaimellisesti tehnyt, niinkuin lääkäri käski. Lääkäri määräsi miut shoppailemaan, kahvittelemaan ja viettämään aikaa ystävien kanssa.
Tänään on shoppailtu, kahviteltu ja vietetty laatuaikaa nuoremman tytön ja hänen ystävänsä kanssa. Kyllähän heidät voi luokitella miun ystäviksi, vai mitä?
Etenkin, kun oli niin hulvattoman hauskaa.
Kaikki alkoi siitä, kun sovittiin tytön kanssa menevämme kaupungille shoppailemaan tänään. Eilen sitten heittelin ideoita ilmaan ja ehdotin Kouvolaa. Muuten hyvä, mutta kuka ajaisi? Tyttö se sitten päätti ajaa ja mie ehdotin tätä hänen ystäväänsäkin otettavaksi mukaan. Niin sitä sitten lähdettiin rohkeasti matkaan. Tyttö sai kortin puolitoista viikkoa sitten :)
Sanoinkin hänelle, että on hän rohkea likka, kun mie olen ajanut 9 vuotta, enkä uskalla lähteä mihinkään etemmäs (13 vuotta olin välissä ajamatta, joten autolla ajo täytyi silloin 9 vuotta sitten opetella uudelleen).
Aamulla aikaisin lähdettiin ja iltapäivällä tultiin takaisin ja voitte vaan kuvitella, miten nauru raikasi joka paikassa, missä kuljettiin. Saatiin muutama muukin ihminen siinä sivussa hyvälle tuulelle :)
Ja mitäpä mie ostin? No niitä askartelutarvikkeita :)
Täytyyhän sitä varautua, kun se muistikirjamaaliskuukin alkaa huomenna...
 Kouvolan Veturissa meni taas mukavasti aika: kävin Sinellissä ja yhdessä pyörittiin muissa kaupoissa: Tiger ja Tiimari miun kaupoista ja sitten niitä likkojen kauppoja, mitä niitä nyt olikaan... no, jotain nuorten kauppoja :)
Löysin vaikka sun mitä: polkupyörän ja sydämen mallisia klemmareita ja tuollaisia jättiklemmareita ja jotain klipsejä,tusseja, värityskirja (jossa on valmiita Mandaloita ym.) <- Tigeristä.
Papereita Tiimarista ja Sinellistä loput: kakkupaperileimasin (+akryylipalikka), leimatyynyjä, sormenpäätuputtimia, koristeteippejä ja jotain reunusleimoja. Ainiin, ostin mie jotain muutakin, nimittäin kolme hiuspantaa: musta, valkoinen ja polka dots musta-valkoinen :) ne löysin Glitteristä.
Veturista läksimme vielä käväisemään Kouvolan keskustassa Gina tricot:ssa ja Vilassa (näihin kauppoihin täytyy mennä joskus uudestaan, ihania ja edullisia vaatteita). Nimittäin vaateostolakosta voin tinkiä sen verran noissa kaupoissa. Mie kun olen tehnyt päätöksen, etten osta vaatteita niin kauan kuin olen näin lihava. En halua ostaa isoja vaatteita, pakko pärjätä entisillä. Mutta Vilan ja Gina tricot:n vaatteet on vaan niin ihania...
Niin oli mukava päivä että! Tälläisiä voisi olla muulloinkin :)
Mutta on se vaan rankkaa noiden nuorten tahdissa pysyminen :)
Ei sitä enää jaksa silleen kuin 10 vuotta sitten :))
Nyt mie toivottelen kaikille teille oikein kivaa illan jatkoa ja mie lähden järjestelemään uusia tarvikkeita. Huomenna palataan, muistikirjamaaliskuun merkeissä!

5 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Kylläpäs olete kerenneet touhuta ja aarteita on ollu toikein roppakaupalla kotiin tuomisiksi,

Sussi kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalle päivälle:)

Sirutuuli kirjoitti...

Oli siellä kaikkea kivaa :)

Sirutuuli kirjoitti...

Oli se mukava päivä :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuollaiset reissut ovat mukavia....)