lauantai 16. helmikuuta 2013

Arvonta suoritettu

Laskin arvat ja pyysin miestä sanomaan numeron. Hän sanoi numeron 7, joka kuuluu Liisalle Liisan kotona- blogiin (tarkistin vielä toiseen kertaan, että oikein meni miun laskemiset). Laittaisitko miulle osoitteesi sähköpostilla: sirutuuli@gmail.com, sekä sanan, jonka haluat tauluun.
*****
Olen katsellut Youtubessa satoja askarteluvideoita ja törmännyt muutamaan otteeseen sellaiseen kuin Smash book. Eilen päätin kokeilla sitäkin lajia. Löysin markkinoilta ostetun vihon kokoa A4, sellainen ohutkantinen kouluvihko.
Päällystin sen kannet, ensin etupuoli:
 Ja takakansi:
Sisälle voi laittaa mitä tahansa. Liimata lehtileikkeitä, sanontoja, runoja, top10 listoja, ihan mitä tahansa ja niitä sitten koristellaan kuka mitenkin. Ihan omalla vapaalla tyylillä.
Pinterestistä löysin Smash book-haasteita ja keräsin omalle (pöydälle?) niitä, vai miksikä niitä boardeja sanotaan. Tässä yksi sellainen haaste. Meinasin laittaa linkin omaan boardiini, mutta siinä olisi selvinnyt miun koko nimi....
Päätin ottaa tälläisen halvan vihon käyttöön, aito Smash book maksaa n.25€. Olisihan se tietysti hieno ja kiva ja vaikka mitä, mutta Youtubessa olen nähnyt käytettävän jopa itsetehtyjä.
Kaikkea pitää kokeilla :) 
Nyt miulla on 5 kirjaa, joista 2 on täynnä. Eikun 6, joista yksi on Mandala-haasteita varten :)
Ensimmäiselle aukeamalle leikkasin ja liimasin sivut eräästä kirjasta. Muistatteko sellaisen kirjan kuin Aikuiset ystäväni?
Niihin kysymyksiin sitten yritin vastailla.  Sivut väritin Glimmer misteillä ja lätkin koristeteippejä ja muuta pientä sälää.
Tätä oli oikeasti tosi kiva tehdä. Art journalingiin alkaa ideat olla loppu, miekun en oikeasti ole mitenkään taiteellinen, enkä osaa piirtää erikoisemmin. Mutta kyllä mie sitäkin teen, kunhan löydän innon taas. Ja onhan se kiva, kun voi tehdä erilaisia asioita mielensä mukaan.
Ja muistin juuri, että miullahan on 7 kirjaa... se seitsemäs on skräppäysalbumi...
Eli 2 täyttä art journalingia, 2 keskeneräistä, skräppäyskirja, Mandalakirja ja Smash book.
Mie olen aina ollut jotenkin hulluna kaikkiin muistikirjoihin (ainiin, yksi on neuleohjeille näiden edellisten lisäksi ja yksi kaikenlaiseen muistettavaan:salasanoja ja käyttäjätunnuksia ym, yksi leivontaohjeille...). Miulla on myös yksi tosi nätti ruusukantinen ruskepaperinen kirja, joka on hävinnyt johonkin. En vaan kerta kaikkiaan ole löytänyt sitä mistään.
Että kirjoja löytyy joka lähtöön.... kaikkiaan 10, kun tarkemmin ajattelen :)

Miulla taitaa olla yskä ja flunssa tulossa, kun kaivaa rintaa ja yskittää koko ajan ja päässä humisee. Saattaapi vaikuttaa myös tähän postaukseen, kun en oikein pysty selkeästi ajattelemaan. Toivottavasti en laita ihan puutaheinää.
Taidan tästä vetäytyä lepäilemään tai askartelemaan (joka on myös lepoa omalla tavallaan) ja kiitän kauniisti kaikista kommenteista ja toivotan mukavaa lauantai-illan jatkoa! Ja käyn syömään suklaatia, kunhan mies tulee kotiin suklaan hakureissulta :)

9 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Minäkin kävin justiinsa ostamassa kaksi uutta vihkoa..kun tykkään myös kaikenmaailman muistikirjoista, vihkoista,paperista, lehtileikkeistä..uutena on minulle tullut kirjan kansien tuunaaminen..ja just vihkojen päällystäminen, kivaa puuhaa :)

Sussi kirjoitti...

Onnittelut voittajalle!

Toivottavasti ei paha flunssa iskenyt

Liisa kirjoitti...

Minäkö? voi miten ihanaa!! laitan heti osoitetietoja tulemaan.

Unknown kirjoitti...

Onnittelut voittajalle! Minä taasen olen sellainen haaveilija..olis kiva tehä..muttei koskaan tule valmista..siksi on niin ihana katsella näitä aikaan saanoksiasi.näpertelyjä :) Aurinkoista viikkoa!

Carita kirjoitti...

ihana blogi..jäin lukijaksi.

Anu kirjoitti...

ITse olen Smash Bookista haaveillut, mutta tämä sun versio näytti huomattavasti taloudellisemmalta. Täytyy laittaa muistiin!

Leea kirjoitti...

Tulin tänne blogiin Muistikirjamaaliskuun kautta, ja piti selailla aikasempiakin juttuja. Smash Book oli ihan vieras termi, mutta taitaa muistuttaa hiukan joitain vihkoja, jollaisia tein ja täyttelin nuorempana. Aina oppii jotain uutta, täytyypä etsiä aiheesta lisää :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
L: Smash book on tavallaan päiväkirjan pitämistä. Kirjoihin voi liittää kuitit, liput, kuvia tai ihan mitä tahansa muistoja matkan varrelta. Lisäksi niitä voi koristella mielensä mukaan.

Henna kirjoitti...

ihana blogi! jään lukijaksi. :) olen kans haaveillut smash bookista, mutta, tietämättömyyteni ja ehkä aloittelijankin noloutta ilmassa viel niin paljon, että ihailen vaan muiden töitä :)!! Blogiasi on mukava seurata