torstai 26. huhtikuuta 2012

Kenkäloora

Tuntuu taas tänään, että olisi vaan pitänyt aamulla kääntää kylkeä, kun kello soi. Vaikka toisaalta, sitten olisi tullut rokulipäivä. Eikä semmosta saa olla. Töihin piti vaan raahautua, vaikka jalatkin painoivat ainakin tonnin. Jotenkin kamalan raskas olo koko ajan. Enkä nyt tarkoita tätä ylipainoa, vaan muuten. Aivan kuin olisi raskas taakka harteilla tai jotain. Ja mikään ei onnistu.
Eilen oli sama juttu. Nää on taas niitä päiviä. Eilen yritin harrastaa Art journalingia, muttei siitä mitään tullut. Hyvä, etten kiikuttanut koko kirjaa kattilaan poltettavaksi, hilkulla oli. Koko illan olinkin sitten pahalla päällä ja ajattelin, että jätän sen homman niille, jotka osaa. Mie en osaa piirtää edes kukkasta.
Ja muuta nirin narinaa...
Tänään sitten päätin askarrella muuta. Päällystin kenkälaatikon. Se nyt onnistui ihan suhtkoht, mutta huomasin tuossa kuvaa napatessa, että jäi yksi reuna siistimättä. Olkoot.
En sano mittää. Tommonen siitä tuli.
Ja tämmönen se oli.
Jälkimmäinen kuva otettu kännykällä, kun en jaksanut ottaa järkkäriä.

*****
Eilen illalla sitten epäonnistuneen journalistimisen (tai mikä lie) jälkeen vietin tuntitolkulla katselemalla Youtubesta kaikkia ihania askarteluvideoita. Illan pelastus. Löysinkin yhden tosi mahtavan Art journalistin, joka teki mm. Washi-teippiä itse! Sitä pitää kokeilla joku päivä, kunhan tämä epäonnisuus häviää. Jäi kertomatta, että laitoin kinkkukastikkeen kiehumaan ja menin alakertaan laittamaan pyykkiä ja kun tulin takaisin, kastike oli palanut pohjaan oikein kunnolla. Että se siitä ruuasta sitten. Ihan ajatuksissani olin laittanut levyn päälle, vaikka suunnittelin keittäväni pastat ensin ja sitten nopeasti kiehauttavani sen kastikkeen lopuksi. Hirveä haju täällä ja paksu musta kastikekerros kattilan pohjalla...sanonko, että pas***t!
Tää bloggerin hallintapaneelikin on joku ihme molo (uus sana). Tekstit on kissan kokoisilla kirjaimilla ja ihan ihmeen näköinen. Ei, nyt ei onnistu mikään.
Mie käyn murjottamaan sohvan nurkkaan ja säälimään itteeni.
Toivottavasti teillä muilla menee paremmin! 

Aijuu, piti vielä kertoa semmonen juttu, että mie oon tänään ja eilen ollut yltäpäältä suklaassa. Ihmettelin, mitä ruskeeta miul on takissa ja housuissa. Suklaatahan se oli, ei sitä toista ruskeeta, jota ihmisen kakkosasiana tunnetaan, tiiättehän. Piti sitten tutkia joka paikka, että mistä se suklaa on lähtösin. Työlaukustahan se, sieltä, missä säilytän avaimia. Nää meijän ihanat mummukat kun aina tyrkyttää karkkia ja suklaata mukaan, olin kerran yhden keskikokoisen suklaamunan laittanut sinne avaintaskuun. Ja se oli lämpimillä ilmoilla sulanut ja liiskaantunut sen taskun pohjalle. Josta se sitten kuljeskeli ympäriinsä. Avainpussi oli ruskeena, pesin sen käsin. Takki meni koneeseen (onneksi oli vaihtotakki mukana auton takakontissa, vaikka olikin toppatakki ja about 10 astetta lämmintä. Takki kuin takki).
Nyt pitäisi vielä keksiä, millä pesen sen laukun....

11 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Älä mee säälitteleen, tee vaiks pieni kävelylenkki ja kiroilet koko matkan niin et helpottaa. Mä kuulin tänään että ystävällä on syöpä ja elämän fiilikset putos taas ihan notkolle.

Oon tehny kerran samat kastike fibat kun koitin päästä eroon työkkärin uranvalinta urposta ja unohdin et oli kastikeaihio tulilla.. se käry oli aivan sanoinkuvaamattoman kamala!!

Sirutuuli kirjoitti...

Syövän rinnalla nää omat murheet tuntuu ihan pieneltä ja turhilta...
Suurin syy tämänhetkiseen miulla on väsymys. Aina vaan väsyttää.

Anja kirjoitti...

Tulimpas tänne nyt kommentoimaan, Tiiätkös kun kävit lukemassa mun juttuni blogissa, anopista niin jotenkin... älä suutu minulle mut alko naurattamaan..kun luin tekstisi, että menee niillä muillakin välillä ihan mahtavasti ja välillä ihan nollaa vetää, siis en ollut vastoinkäymisistäsi iloinen, mutta kun minulla oli huono päivä ja sinun huono päivä niin kait se on jotenkin sellaista herpaantumista..
Minusta tuo kenkälaatikko on hieno ja mitä niistä jos joku kohta ei ole täydellinen, sen voi korjata tai antaa sitten olla merkkinä siitä että se on käsintehty ja rakkaudella..
Aikoinaan kirjoitit siitä inspiraatio vihkosta tai kansiosta minäkin aloin tekemään sellaista, joskus se lojuu päivätolkulla tossa hyllyn alla enkä edes koske siihen eikä kiinosta yhtään ja toisinaan leikkelen inspis kuvia siihen kauhialla innolla...

Minun piti mennä kirppiksille mutta en jaksanutkaan innostua ajatuksesta yhtään, ei vaan kiinnostanut..joskus se vaan on niin, mutta tunnustan tänään kävin ja löysin pitsiliinoja..voiko mokomista tulla niin iloiseksi..

Jaksuja sinullekkin välillä vaan on mieli apeampi ja toisinaan iloisempi..kyllä se siitä..ja kyllähän nuo harmaat ja sateiset ilmatkin (meillä ainakin) vaikuttaa paljolti mielialaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

En suuttunut :)
Itsekin jo naureskelen sekä tyttö kaverinsa kanssa on nauranut miun kommelluksille :)

Marita kirjoitti...

Itse käytin vaikeina aikoina aamuisin keinona miettiä miten paljon on ihmisiä joilla ei ole edes puhdasta vettä juotavaksi. Sillä etenin aina niistä aamuista.
Kuitenkaan sinun väsymyksesi ei ole mitätön asia josta ei saa välittää, koska ihmisillä on vielä vaikeampaa.
Väsymykseen on useita syitä. Toivon, että sinä löydät oman syysi ja saat siihen apua.
Todella kaunis laatikko!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno tuli kenkälaatikosta...:)

Sussi kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen. Toivottavasti tämä päivä on parempi:)

Tuo laatikko on ihana:)

Liisa kirjoitti...

Hieno kenkälaatikko. Kevätväsymystä on ollut minullakin ja vettä sataa tänäänkin. Minulla on blogissani ketjukirjeen tapainen TUNNUSTUS sinulle!:)

Jasmiina kirjoitti...

kevätväsyä...höh...
Mutta hieno on kenkälaatikko!! :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Aina ei mee putkeen.Lohduttavaa kenties se,että väliin menee putkeenkin.Vai mitä?
Mulla on kans nyt sellaisia vaihdevuosien oireita.Kuumat aallot on ihan kivojakin kylmällä ilmalla.Tahtovat vaan pukata iltaisin.Kivaa.
Niittenkin kanssa on vaan mentävä.
Mutta hieno laatikon koristelu.Minä kans aina jemmaan kaikki laatikot ja päällystelen ne.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Mutta ei niistä noin hienoja ole koskaan tullut.
Kivaa viikonloppua!
Toivottavasti väsy on jo karannut=)