keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Inspiraatio

Tässä ihanassa tunteessa, jossa olen vellonut tämän päivän, sain oikein kunnon inspiraation.
Yhdistin kaksi asiaa, joista tykkään ehkäpä eniten tällä hetkellä. Huomenna ne voivat olla jo jotain muuta, tuuliviiri kun olen.
Sisustaminen ja Art journaling yhdessä. Kaikki inspiroivat värit, inspiroivia kuvia (jostain lehdestä leikattuja) pohjalla ja omia kirppislöytöjä. Leikkaa, liimaa, maalaa, tuherra ja kirjoittele. Sitä se on, Art journaling. Uskomattoman vapauttavaa ja jopa terapeuttista, kun ei ole liian kriittinen itselleen.
Uskaltauduin jopa laittamaan tähän mennessä tehdyt sivut (paitsi tämä uusin) Flickrin Art journaling ryhmien sivuille.
Ei pidä ottaa liian vakavasti. Tahtoa on enemmän kuin taitoa, mutta ei se mitään haittaa. Kunhan tuhertelee omaksi ilokseen.
Toisaalta olisi kyllä kiva tietää, mitä alan harrastajat sanovat...

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tekemällähän se taito karttuu ja mielestäni sinulla taitoa on jo karttunutkin...:)

MaMMeli kirjoitti...

Voi ihanaa puuhaa...taidan itsekkin alkaa tuohon:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Mammeli: Kannattaa Flickristä katsella kuvia ja tutustua eri ryhmiin. Ei siellä paljon kirjoitusta ole, mutta kuvathan ne tärkeintä onkin.
Ja totta tosiaan voin suositella tätä lajia kelle tahansa :)

Niina K kirjoitti...

Hitsi koskahan mä saisin itestäni irti ja kokoisin laatikon pohjalla kyyhöttävän läjän kuvia ja kansion yhteen.

Ja hie toi jos mikä on oikeasti terapeuttista!!! :)

Sussi kirjoitti...

Näyttää tosi kivalle!

Anja kirjoitti...

Vau :) minä aikoinaan leikkasin inspis kuvia ja laitoin niitä kansioon, sitten se tyssäsi :( kun en raaskinut leikata kuvia lehdistä, mutta tuo ajatus on kytenyt aina vaan mielessä, että olisi kivaa tehdä oman näköinen juttu aiheista, jossa olisivat ne mieltymykset missä sisustuksessa tykkää ja etenkin ne mistä saa inspiraatiot itselleen..
sekä omat osiot ideoille ja vinkeille..koska ne ovat kultaakin kalliimpia..ja se ettei tarvitse maksaa itseään kipeäksi, jostakin haluamasta vaan voi soveltaa ja avata kansion/vihkon tms, muistutuksi itselleen että näinkin voi tehdä ja saada sen mikä itselle on sopivaa..
(olikohan liian vaikeasti taas selitetty)
Kiitos innostit kovasti myös minua ja kun katson mitä olet saanut aikaan niin tulee oikein idea ryöppy itselle ja tehdä kanssa tuollainen..
Arvaa vaan montako vihkoa olen ostellut..ja aina kirjoitan alkuun paljon ja sitten se vain on jäänyt..nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alan toteuttaa sitä mitä ajattelin..eli juuri tuollaista olen miettinyt ja sinä annoit siihen ihanan vinkin miten tuo toteutetaan..
Kiitän kauniisti :)

Lovviisa kirjoitti...

Siis justiisa meikäläisen jouralinkiä...Sommaa tuhertamista :)