lauantai 4. kesäkuuta 2011

Makkari kesäkuntoon

Tänään päätin vaihtaa kesäverhot makkariin. Yleensä kesäksi vaihdetaan kevyttä verhoa, mutta meille laitetaan paksuimmat, mitä löytyy ja niihinkin on ommeltu vielä vuori. Eli pimennysverhot, jotka olen tehnyt yhdistämällä kahdet verhot ompelemalla ne toisiinsa. Onneksi olen nämä joskus tehnyt, muuten kesä menisi valvoessa. Miulla kun on muutenkin nukkumisvaikeuksia silloin tällöin, on kiva, että jollain konstilla pystyy parantamaan unen saantia.
Verhojen vaihdon yhteydessä kävi sitten niin, että kaikki liinat ja tyynynpäällisetkin piti vaihtaa. Makkariin tuli nyt vihreää ja sinistä. Enpä olisi ikinä uskonut, että tähän huusholliin tulee vihreää!
Räpsin kuvia ja tein pari kollaasia.
Meillä makaa tuommonen kiva pikku pehmolelu sängyllä aina, kun makkariin pääsee :)
Enpä sitten muistanut ottaa kuvaa uudesta verhotangosta, joka tuli Jotexilta. Helmalakana ainakin näkyy :) On ryppyinen kuin mikä, kun suoraan paketista laitoin paikoilleen.
Kuntopyörän oikea paikka ei ehkä ole makkarissa, mutta kun meillä ei muualla ole tilaa.
Pitäähän sen olla valmiina, jos vaikka joskus tulisi ajeltua sillä....
Ja tuo ovi...karmeassa kunnossa. Täytyisi varmaan yrittää tehdä jotain sille.

P.S: Täällä on ihanan lämmin päivä, täytyy varmaan lähteä pihalle neulomaan tai jotain :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä voisin huolia tuon rotjakkeen tuosta sängyn päältä tänne omalle sängylle ☺☺☺

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis tuli makkaristasi...:)

Liisa kirjoitti...

Tosiaan ihana pehmolelu :) Ottaisin... Just eilen sanoin äitilleni, että ois vähän kissakuume. Josko he voisivat ottaa kissan, sitten kun joskus koirasta aika jättää...voi olla että käy flaxi, koska äitilläkin tuntus olevan pientä kuumeen poikasta ;) Mutta annetaan nyt sen koiran köntyksen ensin elää rauhassa vielä muutama vuos ;)

Aurinkoista viikonloppua!

Marika kirjoitti...

Erittäin hyvä juttu sellaiset kunnon vuorelliset verhot kesällä!

Meillä on makuuhuoneessa tummansininen rullaverho, mutta voisi olla kyllä vieläkin parempi - miellään sellainen ns. pimennysverho jonka pitäisi kunnolla estää valon läpäiseminen. Ei vain ole tullut aikaiseksi sellaista ostaa!

Meillä on vielä sekin, että makuuhuoneessa on kaksi oviaukkoa, eikä kummassakaan ole ovea, vaan oviverho. Nekin kerran kutistuivat pesussa niin että nyt siellä on kunnon raot alla.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis makkari, miekin tarvisin jonkin asteisen pimennysverhon makkariin, koska olen myös huono nukkumaan..ostinkin jo vähän aikaa sitten sinne tummat ruusuverhot mutta eihän nekään pimennä huonetta kuin vähäsen..rullaverhoa siihen ei saa koska siinä on justiin ilmanotto venttiili tai mikä lie..kait se on itse ommeltava joku siihen..
Oikein mukavaa sunnuntaita :)

Sirutuuli kirjoitti...

Pepi: En taida raaskia antaa tuota, se on niin ihana. Saa halia ja rutistella ihan mitenpäin vaan, eikä se tuumaa mitään. Nasu saattaa vähän hermostua ja purra välillä, joskus. Julia ei koskaan. Maailman kiltein kissa!
Irmastiina: Kiitos!
Liisa: Mie tykkään ehkä siksi kissoista enemmän, kun niiden kanssa on helpompaa kuin koirien. Ehkä muutenkin :)
Marika: Teillä taitaa sitten olla valoisaa yöllä? Jos ne oviverhotkaan eivät kauheasti pimennä.
Anja: Meillekään ei voi laittaa rullaverhoa ilmanottoventtiilin takia.
Kerran päätin sitten kokeilla, auttaisiko, jos ompelisi vuorin verhoon. Kyllä se auttaa ja saa paremmin nukuttua.

Sussi kirjoitti...

Kauniilta näyttää!

Meillä on ihan sama verhojen kanssa. Verhot ovat nytkin jo tummat, mutta odotan vielä, että posti tuo tilaamani tumman laskosverhon, jotta saisi kunnon pimeän nukkumiseen:)

Hyvää lomaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos!