perjantai 13. marraskuuta 2009

Perjantai 13. päivä

Tällä kertaa päivä on nimensä veroinen, ainakin miulla.
Aamulla heti alkoi: menin ennen töiden alkua n. klo 6:30 pankkiautomaatille nostamaan rahaa. Meitä oli yhteensä 4 ihmistä siellä, eikä automaatti toiminut. Ei saatu rahaa.
Äsken maksoin laskuja, kaikki meni ihan hyvin, mutta kun rupesin miehen tililtä maksamaan, kone herjasi, että salasana tai tunnus on väärin. Lopulta ruudulle lävähti: tili on lukittu! Yritin soittaa miehelle, että soittaisi pankkiin ja puhelimesta kuuluu: tämä on vastaaja. Häneltä on akku loppu, äsken juuri soiteltiin muita asioita ja sanoi, että akku loppuu ihan kohta.
Voi ärrinmurrin!! Mie en voi soittaa, koska ne on miehen tunnukset, enkä voinut kysyä, onko hän muuttanut salasanan.
Ja kaikkea muuta pientä kivaa tässä välillä. En yleensä ole taikauskoinen, mutta huono kaiku tällä päivällä kieltämättä on, vaikkei koskaan ole mitään sattunut. Jotain pientä jäynää vaan. Nyt kyllä ottaa kupoliin!!! Jäi laskut maksamatta...

Miten te muut? Oletteko taikauskoisia ja onko teille tänään tai joskus muulloin sattunut mitään epäonnea Perjantaina 13. päivä?

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

En oo taika uskoinen, mulle sattuu kaikenlaista aina välillä, vaikka olis mikä päivä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miullekin kyllä sattuu ja tapahtuu toisinaan. Nyt jotenkin sopii päivän teemaan nämä tapahtumat :)

Sude kirjoitti...

Minä uskon vakaasti kolmen teemaan ja se kyllä on pitänyt paikkansa. Jos pari asiaa menee pieleen, niin varmasti menee vielä kolmaskin, sitten onni kääntyy. Sama toisin päin. Monesti olen voittanut arpajaisissa juuri kolme kertaa peräkkäin, en koskaan neljästi.Siis, kun jotain on tapahtunut kolmesti, voi odottaa onnen kääntyvän. Uskoo ken tahtoo :). Valitettavasti olen muutenkin aika taika-uskoinen.;D