keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Tunnelmia

Aamulla herätessäni mieliala oli aivan pohjalla. Yhtä synkkä kuin ympäröivä luonto ja ilmasto. Kyllästytti kaikki, eikä mikään kiinnostanut, niin masentavaa. Ajattelin, että lopetan tämän bloginkin pitämisen tai ainakin pidän taukoa. Taukoilmoituksen jo julkaisinkin, mutta vähän aikaa mietittyäni, poistin sen. Jatkan sittenkin.
Yhtäkkiä jostain iski inspiraatio, halusin ympärilleni lämpöä ja väriä. Kaivoin vaatehuoneesta puusohvaan isojen tyynyjen päälliset, jotka olen joskus tehnyt. Onneksi en heittänyt menemään silloin, kun vaatehuonetta siivosin. Silloin ajattelin, etten tarvitse näitä enää. Nyt uusi sohvakin jotenkin sopii paremmin tänne, eikä keiku irrallisena osana olohuonetta.
Pehmolelut sängyllä :)
Tääkin on jotenkin houkutteleva paikka makkarissa:
Mitä miettii kissa, joka kenkien sekaan hautautuu ja mistä noita pyyhkeitäkin ilmestyy? Niitä löytyy meillä mitä ihmeellisimmistä paikoista:
Kaiken tämän jälkeen mieliala ihmeellisesti kohosi ja nyt on ihan hyvä olla.

5 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Voi miten teillä on kodikasta. =) Kuvat ikään kuin kutsuvat sohville istumaan. =)

Ihana kisu. =)

MaMMeli kirjoitti...

Mulla on ollut kans mieli vähän maassa ja tunnen itseni ihan saamattomaksi...kai se on tämä pimeys, kun ei muutakaan syytä pitäisi olla. Saisipa nyt itseänsä niskasta kiinni, että jaksais alkaa leipomaan pakastimeen joulujuttuja.

Sirutuuli kirjoitti...

Una: kiitos kauniista sanoistasi :)
Mammeli: miekin tutkin kalenteria, milloin pitäisi tehdä joululeipomuksia ja milloin siivous, vielä en ole tehnyt mitään.
Väsymystä ja ankeutta tuntuu olevan liikkeellä. Tulisi äkkiä lunta ja pakkasta, että mielikin piristyisi!

Sude kirjoitti...

Koitahan pitää mieliala korkeella. Näinä päivinä kaikki on valittaneet väsymystä ja masennusta. Johtuukohan se tästä hämäryydestä ja sateista.Nyt täytys vain keksiä, millä sais mielialansa pysymään iloisena. Minä olen syönyt näitä hemputin masennuslääkkeitä jo 13 vuotta, siksi yritän tsempata muita, jotka meinaa vaipua masennukseen. Onneksi nykyään on lääkkeet tähänkin vaivaan, ettei tarvitse koskeen juosta, niinkuin vanhoissa suomalaisissa elokuvissa oli tapana:)

Sirutuuli kirjoitti...

Se voi olla, että nämä ilmat vaikuttavat mielialaan ja väsyttävät. Tänäänkin haukoteltiin työkavereiden kanssa kilpaa.
Onneksi tosiaan lääkkeitä on niille, jotka niitä tarvitsevat.