perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapaninpäivä

Onpa taas ihana olla täällä, nimittäin blogimaailmassa. Huomasin tuossa, kun viimeksi bloggailin ja etenkin, kun kiertelin eri blogeissa, että tätä mie olen kaivannut. Oma pieni maailma ja vanhat blogikaverit :)
Joulu on mennyt kivasti. On syöty (paljon ja koko ajan) ja juotu (limpparia ja kahvia), olen askarrellut, katsellut vlogeja ja askarteluvideoita sekä elokuvia. Oujee, tähän voisi tottua :)
Huomenna mennään törsäämään askartelulahjakortti, jota pyysin ja jonka sain joululahjaksi.
Toinen lahjakortti taidetaan vielä jättää odottelemaan, nimittäin sillä päästään ravintolaan syömään (lapsilta saatu). Ehkä odotellaan niitä uusia ravintoloita, joita tänne on tulossa ja mennään sitten, jouluruokaa kun on vielä vaikka kuinka paljon.
Muita lahjoja: siskolta askartelutarvikkeita iki-ihanasta Tigeristä, iki-ihania kimaltelevia juttuja. Raskasta Joulua cd+dvdkin saatiin, tähän mennessä on katseltu ja kuunneltu vain Youtubesta sitä/niitä. Kerran oli tyhjentynyt koko soittolista, kun videoitten tekijät olivat poistaneet ne. Nyt ei ole sitä pelkoa enää. Suklaatakin saatiin, muistinkohan nyt kaikki? Toivottavasti, miulla on niin surkean huono muisti, ettei ole tosikaan.
Ei miulla oikeastaan mitään erikoista asiaa ollut, kunhan tulin käymään.
Toivottavasti myös teillä oli kiva Joulu, kuka tätä sitten lukeekaan.
Tässä yksi sivu art journalia, entinen työkaveri laittoi miun Facebookin seinälle tuon turhasta huolehtimis-jutun ja jostain lehdestä löysin tuon keinuvan naisen, aika hauska yhteensattuma. Etenkin, kun mie murehdin jatkuvasti jostakin. Ja yleensä aivan turhaan. Ja melkein panikoin.
Ja pelkään kaikkea, mitä voisi tapahtua, entä jos tapahtuu noin, mitä tapahtuu sitten ja jos niin tapahtuu, mitä sitten tapahtuu....jne. Kaikkein pahinta se on silloin, kun olen väsynyt tai nälkäinen.
Oukei, taitaa olla taas aika lopettaa ja lähteä tekemään jotain, ehkä laittamaan tiskit koneeseen. Jotain hyödyllistä...
Mukavaa illan jatkoa kaikille!

1 kommentti:

Sussi kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua:)