sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Täällä taas

Pitkästä aikaa päätin tulla jälleen kokeilemaan bloggaamista.
Toivon mukaan kiireet nyt hellittävät ja pystyn päivittämään ainakin silloin tällöin. Muutaman kerran olen meinannut päivittää tämän tauon aikanakin, mutta sitten se on kuitenkin jäänyt.
Kuviakin on varastossa nyt vaikka kuinka paljon, joten kuvamateriaalista ei ainakaan tule pulaa.

Aion nyt keskittyä jatkossa enimmäkseen askarteluun ja kuulumisten kertomiseen (jos on muitakin kuulumisia, kuin pelkkiä pitkiä työpäiviä). Vähän siis entiseen malliin, mutta vähemmän sisustamista tai ehkä ei sitä puolta ollenkaan.
Katsotaan, mihin tämä tie tällä kertaa vie.

Eilen törmäsin Youtubessa videoon, jossa neuvottiin, miten tehdään vanhasta kirjasta siili. Tässä linkki: http://youtu.be/gDBNuZdTuxk
Pitihän sitä tietty kokeilla siltä istumalta ja tälläisen sain aikaiseksi vähän muunneltuna, leikkasin meidän siilille piikit. Ja kun ei ollut niitä irtosilmiä, väritin mustalla tussilla paperia ja reijittäjällä lävistin sen paperin ja siinä oli valmiit silmät, liimapisteillä ne liimasin.
Huiiii, en meinannut enää osata siirtää kuvia :) Kun tuo kuvansiirtosysteemi on muuttunut sitten Elokuun...
Seuraavaksi piti kokeilla joulukuusta:
Glittereitä kylkeen ja lävistetty tähti hammastikulla kärkeen ja avot.

Tämä on hyvä konsti päästä eroon vanhoista Harlekiineista. Joskus 10-20 vuotta sitten kuuluin johonkin Harlekiini kerhoon, josta tuli kolme kirjaa kuukaudessa kotiin. Ne kaikki on edelleen lukematta ja lojuvat tuolla askarteluhuoneen yläkaapissa.

Joulukuuselle on eräs suunnitelma, jonka aion tänään toteuttaa. Jospa huomenna saisin siitäkin sitten kuvan laitettua tänne.

Vieläköhän tänne joku osasi suunnistaa?
Jos niin kivasti kävi, toivotan mukavaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

No, totta vie osataan ☺ Teretulemast tauolta takaisin!
Kauniita askarteluja olet tehnyt.
Nuo harlekiinit ovat nykään paljon paremman näköisiä juuri noin ☺

Sirkku kirjoitti...

On se hyvä kuulla, että sinulla vielä henki pihisee. Kun jollakulla tulee selittämättömän pitkä tauko kirjoitteluun, toivoo aina, että kaikki olisi hyvin ja elämä mallillaan. Useimmiten kuitenkin on vain kysymys ajankäytöstä tai kyllääntymisestä kirjoitteluun.
Mutta nyt kun pääsit taas juonesta kiinni, niin me tietysti odotamme tiivistä kirjoitustahtia. Ainakin uusia ideoita näyttää sinulta löytyvän.
Leppoisaa tätä vuodenaikaa sinulle niin kotoiluun kuin työmaallekin!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Sirkku: Kyllä miussa henki pihisee :) On vaan ollut niin työntäyteinen syksy (oikeastaan 1,5 vuotta), etten ole ehtinyt, enkä jaksanut päivittää blogia. Sellaisia vähintään 10 tuntisia työpäiviä on tullut...

Sussi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!

Ihana tuo siili:)

gone to the beach kirjoitti...

Heippa! Tervetulloo takaisin! Oon minä täällä käynyt...Siili on veikeä ilmestys! Kirjoittelemisiin!