sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntai

Täällä ei ole tapahtunut mitään uutta tai mainitsemisen arvoista, edelleenkään. Mutta journalointia olen harrastanut nyt melkein päivittäin,en kuitenkaan ihan. Tässä yksi valmistuneista sivuista.
Oletteko huomanneet, että miun värit on aina pastellisia ja söpöjä? Vaikka kuinka yritän käyttää muitakin värejä... aina niistä tulee pinkkejä, turkooseja, vihreitä tai punaisia tai jopa rusehtavia tai violetteja. Onhan maailmassa muitakin värejä? Ainakin miun vesiväripaletissa on moooonta eri väriä :)
Tuo lintu on huopatarra, taisin ostaa sen Tigeristä kerran. Noita on vielä monta jäljellä. Ja teksti niistä positiivisuuskorteista.

Tästä Art journal-kirjasta ei puutu enää kovin montaa sivua, kun se on täynnä. Ehkä 6 tyhjää sivua jäljellä.
Sitten pääsee taas videota vääntämään :)
Miulla on Youtubessa 36 seuraajaa, mikä on ihan kiva määrä, kun miettii, etten ole mikään ahkera videoitsija. Joskus on kuukausiakin taukoa latauksissa. Sitä päivää odotan, että uskallan puhua enklantia tai jopa näyttää siellä naamani. Siihen olen kerännyt rohkeutta jo ainakin puoli vuotta. Saattaa mennä vielä samat puoli vuotta tai enemmänkin...

Miulla ei muka ollut mitään asiaa ja jo kuitenkin olen kirjoittanut melkein romaanin :)
Taidan ottaa välikahvit ja käydä miettimään seuraavaa siirtoa. Mitä sitä sitten tekisi?
Ei ole mitään järjesteltävääkään (tykkään järjestelemisestä :) ), kun askarteluhuoneenkin järjestin uusiksi. En kokonaan, mutta vähän.
Mietinpä sitä tekemistä sitten kahvikupin ääressä.
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Juu hempeitä ovat värisi, mutta onhan tuossa jo nuo kukat vähän tummemmalla värillä...:)
Minä en taas oikein perusta hempeistä väreistä...en vaatteissani enkä kotonani..:)
Mukavaa sunnuntaita sinulle!