maanantai 6. tammikuuta 2014

Lahjoja osa 4 ja jotain ihan muuta

Ihan ensiksi kiitos kommenteistanne, te uskolliset ystävät :)
Olen niin huono nykyään vastaamaan niihin tai ylipäänsä olemaan koneella, kuten olen aiemmin jo kertonutkin. Saati sitten vierailemaan toisten blogeissa.

Laitetaanpas ihan ensimmäisenä video kalenterista, jonka tein iskälle. Tulostin rekkojen kuvia ja koristelin niitä. Olikin aika hankalaa keksiä miehisiä koristeita, eikä vain kukkia, perhosia ja blingbling-vaaleanpunaista hörhöilyä :)
Entiselle rekkakuskille rekkakalenteri:


Ajatelkaas, nyt on Loppiainen, eikä ole yhtään lunta!
Otin kuvia pihalta 1.1.2014

Tilanne on tänään aivan samanlainen, vaikkakin sumuinen ja ehkä jopa tihkusateinen.
Muuten voisi vaikka pistää paviljongin pystyyn ja viettää terassielämää :)
Toisaalta on ihan kiva, että ei ole lunta. Ei tarvitse tehdä lumitöitä puolen seitsemän aikaan aamulla. Monesti on käynyt niin, että olen katsonut portin suulle enkä ole nähnyt kinoksia. Peruuttaessa olen sitten katsonut peruutuspeiliin ja mit vit?! Metrin kinos, kahden metrin leveydeltä ja neljän metrin pituudelta! Ei kun mättämään lunta, mutta minne? Joka puolella 1,5-2 metrin korkuiset kinokset ja yritä siinä sitten heitellä uusia aurattuja lumia jonnekin! Etenkin, kun itse on sen 1,5 metriä pitkä pätkä...
Ei tarvitse raapata ikkunoita paksusta jäästä puhtaaksi tai harjata puolen metrin lumikerrosta auton päältä. Ei ole -30°C pakkasta. En ole kertaakaan lentänyt turvalleen, kun jalkakäytävät on aurattu peilisileäksi.
Tämä on oikeastaan ihan mukavaa. Pimeyteenkin tottuu ja kohtahan se alkaa muutenkin valostumaan, kun kevät hiipii paikalle.
Kaikesta täytyy yrittää etsiä ne hyvät puolet, enkä mie kuitenkaan hiihtämäänkään menisi. Vaikka miten suunnittelisin meneväni. Joten, ehkä mie en sittenkään sitä lunta haluaisi. Joulukin meni jo, jolloin sitä olisi tunnelman takia kaivannut. Mutta jos sitä nyt vielä joku päivä tulee, eihän sille sitten mitään mahda. Silloin täytyy etsiä uudestaan ne hyvät puolet. Mietitään sitä sitten ja vietetään kaikki oikein mukava päivä tänään.
LOKOISAA LOPPIAISTA KAIKILLE!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tosi hienon kalenterin olet askarrellut :) Oikein lokosaa Loppiaista myös teille !
t. Eeva

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)