tiistai 14. toukokuuta 2013

Perhosia ja kukkasia

Pitkästä aikaa muutama päivä sitten iski into päästä Art journalin kimppuun. Tein siihen uuden sivun leimaamalla ja lasten vesiväreillä maalaamalla sekä kuitukyniä käyttämällä. Keväisen iloiset värit ja miun lemppari leimasimet:
Tuo kirja on pikkasen liian iso miun maun mukkaan, joten tein vähän paksummat reunukset Tiimarin lasten leimasimilla. Mie keksin, että reunuksia paksuntamalla sivut eivät ole niin isot muulle tekemiselle. Toimii.
*****
Muistatteko, kun viime vuoden Maaliskuussa leikkuutin hiukset ja manailin omaa naamavärkkiä?
Silloin oli ihottumaa oikeassa poskessa ja samainen poski oli täynnä finnejä. No, tänä keväänä miun vasen poski on kukkinut samalla tavalla. Tai oikeammin vielä pahemmin. Viikonloppuna tuli kuumeisen kipeä olo ja eilen oli todella huono olo, sunnuntaina turposi koko vasen poskipää. Eilen kävin terveydenhoitajalla ja tänään sitten lääkärissä. Tuomio on: ruusufinni. Lääkärin määräys: kolmen kuukauden antibioottikuuri, lääkevoidetta ja lierihattu. Eli aurinkoa pitää välttää. 
Antibiootit ja voiteet on hommattu ja lierihattu on työn alla. Kävin nimittäin virkkaamaan ittellein sellaista. Ensin mietiskelin stetsonia (yhdellä kirppiksellä olisi) tai sitten lippistä (miulla on CSI-lippis, jonka olen tilannut Stuntmanilta joskus 10 vuotta sitten). Lopulta tulin siihen tulokseen, että ehkä se lierihattu kuitenkin suojaa parhaiten, etenkin autolla ajaessa. Pitää tehdä ajohattu.

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi menit lääkärin ja sait apua...mistähän sellainenkin vaiva johtuu.
Kaunis tuo sivu!