lauantai 4. toukokuuta 2013

Kirppisreissu pitkästä aikaa

Tänään käytiin tarjousten perässä Rajamarketissa ostelemassa pesuaineita, saippuoita ym. Eurolla sai vaikka mitä. Meno oli kuin jossain ulkomailla suurkaupungissa. Venäläisiä oli niiin paljon. Suomen kieltä ei paljon kuulunut :)
Sieltä lähdettiin extempore käymään kirppiksillä, jotka ovat samalla alueella. Laskin kaikki venäläiset linja-autot, jotka näin: 8 kpl. Niiden takana oli vielä lisää. + kaikki henkilöautot, joissa oli venäläiset rekkarit. Eipä ihme, ettei suomalaisia paljoa ollut.
Ihan vaan huvikseen laskin venäläisiä, ei miulla mitään heitä vastaan ole. Hyvin tänne mahtuu. 
Kirppikseltä läksin etsimään rahapussia ja laukkua. Ensimmäisellä kirppiksellä oli järkyttävät hinnat: käytetty laukku 17€ ja rikkinäinen laukku 7€ ja kaikkea siltä väliltä. Hyvin äkkiä muistui mieleeni, miksen täällä tykkää kirppiksillä käydä. Tällä yhdellä kirppiksellä on liikaa valtaa! En sieltä sitten mitään löytänytkään.
Toiselle kirppikselle mentiin ja sieltä löytyi molemmat. Ja halvalla!
Halusin jotain piristystä, muuta kuin perusmustaa ja perustylsää.
Löysin ison laukun ruskean, valkoisen ja hopean sävyissä 3,5€
 Uusi ja vielä paketissa ollut rahapussi 5,90

Onneksi tämä toinen kirppis on päässyt eteenpäin mukavasti, on paljon tavaraa ja loossit täynnä. Toivottavasti antaa kunnon vastuksen tälle ensimmäiselle! Myös siksi, että kirppiksen pitäjät on meidän tuttuja jo miun lapsuudesta asti.
Ja osittain siksi, että hinnat laskisivat tuossa toisessakin.
Kotona sitten mietittiin miehen kanssa, että milloin viimeksi ollaan kirppiksillä käyty. Blogista tarkistin asian ja viimeinen kirppismerkintä on 29.12.2011!! Pikkasen on aikaa vierähtänyt. No, kuten sanoin, tuo ensimmäinen kirppis on syynä siihen, etten kirppiksillä tykkää käydä.
Tyytyväinen kuitenkin olen, että löysin, mitä läksin etsimään ja halvalla. Ja muutes, miehellekin löydettiin rahapussi! Kannattava reissu. Mie käyn nyt täyttelemään laukkua ja lompakkoa (innoissani) ja mietin sitten myöhemmin, mitä muuta voisin tehdä.
Nyt toivotan teille mukavaa viikonloppua! Toivottavasti ilmat hellii meitä kaikkia!

4 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Vau miten ihana laukku ja rahapussi..ja edullinen löytö, minulle käy niin aina ja joka kerta et jos lähden jotain tiettyä ostamaan niin eipäs vaan löydy ei..mutta sitten teen ihan jostain muusta löytöjä kuin mitä etsin..mutta mukavaahan sekin on..
Juu ei ihmiset maksa kirpputoreilla liikaa hintaa kuitenkin kun kyseessä on kääytetty tuote, toiset ei ymmärrä et jos hinnat olisivat edullisemmat, niin saisivat ainakin turhat tavarat ja vaatteet sun muut vaan myytyä, kuin että jos ne on liian kalliita niin kantavat sitten myyntiajan mentyä ne takaisin kotiinsa..vähemmän on kuitenkin enemmän :)
Kivaa lauantaita sinulle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miusta tuntuu, että jotkut yrittävät rahastaa kirppiksellä. Etenkin, kun niitä venäläisiä on niin paljon. Luulevat, että he ostavat hinnalla millä hyvänsä mitä tahansa. Tuskin hekään ihan mitä vaan maksavat ja tuskin huolivat mitä romua tahansa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan ihanat löydöt!!
Minäkin poikkesin tänään kirpparilla...pari kirjaa ostin ja yhden vanhan lasipurkin...:))
Mukavaa viikonloppua!

Lovviisa kirjoitti...

Ovatpa kyllä ihanat laukku ja lompakko ja niinku toisillee tehyt :)