lauantai 19. toukokuuta 2012

Itsetehty washiteippi

Kuten olenkin jo kertonut monta kertaa, olen katsellut Youtubesta askarteluvideoita. Löysin pari videota washi-teipin tekemisestä. Lopulta oli ihan pakko kokeilla niiden tekemistä. Ensin piti googlettaa masking tape, se on maalarinteippiä, kuten arvelinkin.
Nämä ovat nyt ihan vaan sutaistu pikaisesti, täytyy kokeilla joku päivä uudestaan ja tehdä vähän hienompia. Tai ainakin nätimpiä. Tai edes siistimpiä :)
Akryylimaalilla maalailin pohjavärit ja päälle sapluunoilla, vapaalla kädella ja pumpulipuikolla kuvioita. Maalarinteippi lähtee hyvin myös paperista irti. Seuraavalla kerralla käytän kapeampaa teippiä, mutta nämähän ovatkin vain kokeiluja. Yhdessä ohjeessa sanottiin, että teipissä ei saa olla vahaa päällä. Näissä teipeissä oli luultavasti vähän vahaa, mutta hyvin maali tarttui. Leimasinmustettakin voi käyttää, miulla ei niitä ole, kun ei täältä mistään kaupasta niitä saa.
*****
Mie tässä taas odottelen iltavuoron alkua ja töihin lähtöä. Eli viikonloppu menee töiden merkeissä. En kyllä edes muista, milloin viimeksi olen iltavuoroissa viikonloppuna ollut. Ensi viikonloppu onkin taas vapaa ja sen jälkeen kolme viikonloppua töitä peränjälkeen. Ja siitä neljäntenä alkaa loma. Itsensä huijaamista, kun ajattelee noin :) Jos mietin, että viiden viikon jälkeen alkaa loma, se ei tunnu tulevan koskaan. Näin se (muka) tulee nopeammin :)
Nyt ei muuta kuin hyvää viikonloppua!

P.S: Art journal blogikin on päivitetty.

4 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Kiitos, että kerroit tälläisen tavan tehdä teippiä:). Lisää mahdollisuuksi.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot teipit!

Tuollalailla minäkin aina itseäni huoijaa...:)))

Mukavaa viikonloppua sinulle siitä huolimatta, että olet töissä!!

Liisa kirjoitti...

Sulla noita värkkäysideoita kans tuntuis riittävän :))
Ja musta noista kyllä tuli jo oikein hyviä ja nättejä!
Lomaa odotellessa....!

Anja kirjoitti...

Heips :)
Kiva idea..täytyy joskus kokeilla, ja kiitos kun olet vieraillut blogissani..
Minä olen moneen moneen blogiin yrittänyt kommentoida, mutta kun minulla on nettitikku, niin tää jumii koko ajan..just kun olen saanut kirjoitettua pari riviä, niin sitten kone menee jumiin eikä auta mikään muu kuin lopettaa tehtävä..siis kyllä ärräpäitä satelee silloin (myönnän nolona)..
Toisinaan klikkaan jonkun blogin ja en pääse kuin pari sanaa lukemaan niin jo taas jumissa..tää sonera ei ainakaan täällä oikein toimi.. :(
Kyllä minä käyn blogissasi aina kun uusia päivityksiä tulee, ja välillä käväsen lukemassa sinun vanhempia postauksia..Ja kesällä on kuin onkin hiljaisempaa.. :)
niin ja ei minullekkaan kovin montaa kommenttia satele..et silleen, mutta ei muuta kuin eteenpäin sanoi mummo lumessa :)