perjantai 25. toukokuuta 2012

~ Every cloud has a silver lining ~

Vapaa viikonloppu koitti jälleen. Tällä kertaa vähän nopeammin kuin normaalisti. Ja sekin meinasi mennä suoraan sanottuna persiilleen.
Mutta onneksi on kummit keksitty :)
Eilen tulin iltavuorosta kotiin ja mies oli autotallissa lappamassa vettä lattialta viemäriin, lämminvesivaraaja oli pamahtanut rikki ja heitti vettä pihalle. Ja ne varaajat on kalliita...
Vietin melkein unettoman yön manaten huonoa tuuriamme, joka tuntuu aina vaan jatkuvan.
Mutta kuten otsikko sanoo, jokaisella pilvellä on hopeinen reunus. Näin se menee.
Soitin kummilleni tänään töiden jälkeen ja hänellä oli niin rauhoittava ääni ja osasi sanoa ihan parhaimmat sanat tähän tilanteeseen: älä sie huoli, asioilla on tapana järjestyä. Kyllä me jotain keksitään, tulen sunnuntaina käymään.
Melkein kävin itkemään tuon puhelun jälkeen. Että joku ihminen voi olla niin hyvä, että puhtaasta sydämestä haluaa toisia auttaa. Ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta. Kun kiittelin etukäteen, hän sanoi, ettei hän ole vielä tehnyt mitään. Kiitin siitä, että hän on olemassa. Ja haluaa auttaa auttamisen ilosta.
Nykymaailmassa se on niin harvinaista, että täytyy olla kiitollinen tälläisen ihmisen olemassaolosta.
Kiitos!
Lämmintä vettä meille ei tule, mutta vettä pystyy käyttämään, pyykkiä pesemään ja astianpesukonetta käyttämään. Saunaan mennään huomenna vanhemmalle tytölle. Kiitos siullekin! Kuitenkin luet tän :)
Olen viime aikoina rypenyt jossain tosi syvällä, mutta nyt on asiat taas loksahtaneet paikoilleen ja uuteen tärkeysjärjestykseen. Välillä tarvitsee näitä herätyksiä, ettei murehdi jonninjoutavia. Ja välillä tarvitaan näitä hyviä ihmisiä muistuttamaan kaikesta hyvästä tässä elämässä. Nyt on kevyt ja luottavainen mieli, asiat järjestyvät. Tavalla tai toisella.
Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille ja nauttikaa lähimmäisistänne!

12 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Hienoa, että olo on parempi. Niin se vain on, että vaikka tuntee maailman kaatuvan päälle, asiat jollain tapaa ruukaavat järjestyä.
Ei se siltä sillä hetkellä kyllä tunnu.

Sinulla on ihania lähimmäisiä lähelläsi!!

Ihanaa viikonloppua sinnekin ♥

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos siulle ♥

Niina K kirjoitti...

Voi mulle tuli elävästi mieleen kuinka me talolla keiteltiin rinselle kylpyvettä keittiössä isoissa kattiloissa ja kiikutettiin sitä ämpäreillä kellarin mörkösaunaan että neiti sai kylpee. Ja totta, asioilla on toisinaan tapana järjestyä. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Veden keittelyä taitaa meilläkin olla tiedossa, jotta saa hiukset pestyä jatkossa. Meinaan jos varaajan korjaus/osto viivästyy...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaa, että omistat tuollaisen kummin.♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaa, että omistat tuollaisen kummin.♥

Sussi kirjoitti...

Ihana kummi sinulla!

Anja kirjoitti...

Hyvät ja ihanat ihmiset ovat kultaakin kalliimpia..Ihana kummi tosiaan sinulla ja minäkin aina sanon lapsilleni kun soittavat murheensa minulle, tai sanon miehelleni, että.... älkää huoliko...jos nyt on vaikeaa, niin ne muuttuu kyllä ja asioiden vatkominen on ruokaa pahalle ololle..ja mitä enemmän sitä ruokkii niin sen syvemmäksi se kasvaa...positiivinen elämän asenne on auttanut minua monissa pulmissa..myös masennuksessa..jonka olen käynyt läpitte ja selvinnyt siitä..
En sano ettenkö joskus murehdi mutta kun sanon ne sanat itselleni jotka äsken kirjoitin että : "vatkon minä kuinka ja paljon asioita, ei ne siitä miksikään muutu..asioita tapahtuu ja ne on kestettävä..ja jotta me huomaisimme ne tärkeät pikkuasiatkin..niin ensin meidän täytyy kohdata huonojakin päiviä..silloin elämästä voi alkaa nauttia..ja välillä voi sitten vaan hymyillä..vaikkei ne asiat niin hyvin olisikaan..
meille sattui juuri tänään aikas ikävä juttu, mutta sitten mieheni kanssa vaan naurahettiin koko asialle.. :)
aurinkoista lauantaita sinulle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille! Miulla on ihana ja hyvä kummi!
Hannele: Tosiaan, nyt olen nauttinut pitkästä aikaa elämästä, vaikka lämmintä vettä ei tulekaan ja tänään käydäänkin omassa saunassa keittämällä kattiloissa vettä :)
Joskus tarvitaan iso paha juttu, että osaa nauttia pienistä asioista.

Anja kirjoitti...

Eikös olekkin välillä mukavaa käydä siellä aikojen alussa..kun silloinkin lämmitettiin vedet hellalla :)
Tulee omaisensa tunnelma peseytymiseen ja myöhemmin voi vaan naurahtaa tällekkin kokemukselle..eli kun kerrot tätä joskus, niin tuumaat hymyillen että niin mekin sitten jouduttiin lämmitteleen vettä hellalla...jne
taas olisitte tätäkin kokemusta köyhempänä, eli haitat hyödyksi..

Sirutuuli kirjoitti...

Totta :)
Tuli lapsuus mieleen ja reissut pohjanmaalle sukulaisiin, kun saunassa käytiin. Siellä ei suihkuja ollut:) Eikä tuo niin kamalaa ollut nytkään pestä vadin kanssa :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Niin ne asit yleensä järjestyvät.Ihan turha niitä on jäädä vatkaamaan milessä,kun ei se auta.Tosin ikävän asian hetkellä,se ei ihan heti tule mieleen.Mutta heittää vaan syrjään,ja jättää siihen tai vaikka potkaisee vauhdilla,ettei jää nurkkiin pyörimään!
Ilolla eteenpäin,niinhän se mummokin sanoi,lumessa=)