keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tunnustus

Tuulihattu antoi miulle tunnustuksen. Oikein paljon kiitoksia :)


Tunnustuksen saajan pitää tehdä seuraavaa:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus 8:lle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille 8:lle tunnustuksesta.
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.

Koska tunnustuksen eteenpäin laittaminen on aina yhtä vaikeaa, noudatan entistä linjaa.
Eli 8 viimeksi kommentoinutta saa tämän. Huom: katsoin tuolta tilastointipuolelta kommentointijärjestyksen ja näyttää olevan eri kuin tuossa, josta kommentoidaan (oli helpompi tapa).

4. Saga
5. eikku

Sattuipa sitten niin somasti, että saajat ovat vanhoja tuttuja, joiden blogeja mie seuraan, tykkään ja yritän ahkeraan itsekkin kommentoida :) Eevamummo on uusi tuttavuus, enkä ollut näköjään muistanut readeriin sitä tilatakaan. Nyt on tilattu :)

Entäs sitten ne 8 asiaa? Huhhuh. Mie olen vissiin kertonut itsestäni jo ihan kaiken :o)
Mietintämyssy päähän-----raksuttaa------
Mietintätauko....raksuttaa liikaa....ei pysty miettimään tämän kaiken raksutuksen keskellä....



1. Kukkuu! Arvatkaas kuka istuu katukyltin päällä vuonna 1982? No mie :) Kiipesin ihan paljain kätösin tuonne, sylkäisy kämmeniin ja apinoimaan :) Huomatkaa viehättävä vaatemuoti. 
Olin lapsena ylikiltti, mutta rämäpää. Kiipeilin kaikkialle, mihin vain kiivetä voi. Kerran kiipesin puun latvaan ja tipahdin sieltä kiven päälle. Mitään ei sattunut, eikä äidille kerrottu. Koskaan hän ei saanut tietää siitä.

2. Olin lapsena tosi huono käsitöissä. Tai en tosi huono, mutten niistä yhtään tykännyt. Kässänumero oli 8 ja valitsin konekirjoituksen valinnaisaineeksi, enkä tehnyt käsitöitä enää ollenkaan. Paitsi kotona yksikseni askartelin jotain.

3. Miulla ja miun kaverilla oli lapsena lemmikkeinä sammakoita. Roskasangossa oli vettä, hiekkaa ja nukkekodin kalusteita ja pari sammakkoa.

4. Oli miulla yksi kärpänenkin lemmikkinä, se nukkui tulitikkuaskissa. Sitten se kuoli ja mie sain leikkikärpäsen joulukalenterista.

5. Peppi Pitkätossu oli miun suuri idoli. Kuten varmaan kaikkien sen ikäisten.

6. Yhden kaverin kanssa perustettiin salapoliisikerho. Päämaja oli heidän pakettiautossaan. Kerran (tai pari) vakoilureissulla meinattiin joutua pinteeseen. Vakoiltiin isoja mopopoikia ja kun he meidät hoksasivat, juostiin henkemme edestä karkuun. Ihan kuin ne meille olisi muka jotain tehneet :) Meillä oli vähän turhan vilkas mielikuvitus.

7. Kerran kävimme salaa uimassa Saimaassa vähän liian aikaisin keväällä. Järvi oli vielä osittain jäässä ja siellä jäiden keskellä pulikoitiin. Kylmää oli :)

8. Pikkasen vanhempana sain jonkun ihme älynväläyksen ja leikkasin hiukset. Kuvittelin olevani tosi cool ja hieno, kun korvan yläpuolelta on kalju. No, en ollut. Hörökorvat paistoivat kauas :)
Kuljin sitten huivi päähän rullattuna kaljut peittäen niin kauan, että hiukset kasvoivat sopivasti.

Näitä hullutuksia voisinkin oikeastaan paljastella vaikka kuinka, mutta enpäs kehtaa enempää :)
Ja kaikki kahdeksanhan siinä jo tulikin.
Nyt lähden jakamaan tätä.

9 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kumarran ja kiitän tunnustuksesta!
Lämmittä aina mieltä.☺

Saga kirjoitti...

Kiitokset sinulle tästä!

eikku kirjoitti...

Kiitokset sinulle tunnustuksesta!

eevamummo kirjoitti...

Kiitos sinulle, tulen 'hakemaan' sen parempana ajankohtana omalle sivulleni!

Riitta kirjoitti...

:D hauskoja tarinoita

Sussi kirjoitti...

Kiitos, kiva yllätys!

Hauskoja tunnustuksia:)

gone to the beach kirjoitti...

Eikös lapsuudessa ollutkin hauskaa! Kaikkea kivaa tekemistä keksittiin. Itsekin olen ollut sellainen puihin kiipeäjä - istuttiin siellä kauankin. Luontoa ei tuhottu vaikka kiipeiltiinkin.
Me tehtiin muiden kujalla asuvien lasten kanssa pienellä porukalla (meidän ihanassa pihamökissä jossa oli kerrossängytkin) yksi numero lehteä johon jokainen sai suunnitella jotain, tehtäviä, tarinoita...sitten kirjoitukoneella kirjoiteltiin puhtaaksi.
Kerran kun istuin aidalla, oli aidan pylväs mennyt takin sisään ja kun hyppäsin, kuului cratsh...takki selästä keskeltä halki - leppäkerttu tuli mieleen. Tämä tapahtui koulussa, mahtoi olla mukava loppupäivä.

Anonyymi kirjoitti...

ja kukkuu, vitsi miuta kävi naurattaa tuo siun mein katukyltin päällä istumiskuva kun sehän on miun ottama, kyllä myö tosiaan kiivettiin ihan ja joka paikkaan ja välillä vähän havereitakin sattui...:))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kaikille!
Anonyymi: Siun ottamahan se :) Ja huomaatsie, meijän vanhat tempaukset tuli ekana mieleen :))