tiistai 1. marraskuuta 2011

Kaikenlaista

Kiitokset kaikille kommenteista edellisiin :)
Miulla oli ajatuksia vaikka minkälaisia, mutta jotenkin kaikki haihtuu jonnekin, kun ne tuonne pään kuoren sisään pääsee. Aika tuulinen paikka, taitaa olla tyhjää täynnä :)
Sain mie sen taulun kehykset maalattua toissapäivänä, kun heti idean saatuani tartuin toimeen. Alkaa muuten maali olla vähissä (täytyy ostaa lisää joku päivä, jos muistan).

Vertailun vuoksi tässä entinen kuva:
En kyllä tiijä, kumpi on parempi, kannattiko maalata. Onpahan nyt maalattu kuitenkin.

Eilen, kun tulin iltavuorosta, oli nuorempi tyttö viritellyt tunnelmaa olkkariin ja ottanut n.27 kuvaa :) Tässä yksi niistä:
Miehellä oli pasteijat uunissa (pyysin) ja sain hyvän iltapalan. Iltavuoron jälkeen on vaikka minkälaisia mielitekoja jostain kumman syystä. Ehkä siksi, että syön ruuan yleensä jo ennen kahta. Muut eväät syön sitten autossa eli yleensä leipää ja mehua.
Tänäänkin on iltavuoro ja tehän tiedätte, mitä mieltä mie niistä olen :)
Ei siitä sen enempää.

Tämä talviaikaan siirtyminen on kyllä kiva juttu, olen nukkunut kuin tukki ja riittävästi. Ja tähän aamuunkin jää kivasti aikaa, eikä ole vain kellon kyttäämistä ennen työvuoron alkua. Saa rauhassa valmistautua ja olla.

Yksi asia oli muuttunut, kun koneelle tulin. Syötteenlukija on muuttunut! Eikä välttämättä hyvään suuntaan. Ennen oli mukava lueskella blogeja sitä kautta, mutta nyt se oli jotenkin liian kirkas ja kävi silmiin. Eikä tuntunut yhtään tutulta. Kai tähänkin tottuu ajan kanssa. Mie olen varmaan liikaa kaavoihin kangistunut, kun muutokset ärsyttää. Tai ei ne ärsytä, mutta tuntuu niin oudolta. Mie olen käyttänyt sitä nyt 3-4 vuotta ja tämä on ensimmäinen muutos siinä. Ja se Facebook ei ole vieläkään muuttunut. Muuttuukohan ollenkaan?
Vaikka sillä ei kyllä ole miulle mitään merkitystä, edelleenkin mietin sen tilin sulkemista.

Jaa-a, pitäisi varmaan ruveta valmistautumaan illan rutistukseen ja vaikka pukea päälle ja tehdä aamupesut.
Nähdään taas joku päivä!



4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavasti taulu "tulee esiin", kun kehykset ovat valkoiset...☺

Voimia sinulle työiltaan.

ps. Kommentointi TÖKKII!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan :)
Mukavaa työpäivää, tuo ruusutaulu on sitten ihana..mie kun noista ruusuista jutskista tykkään :)

Sussi kirjoitti...

kehykset näyttävät kauniilta!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!