maanantai 5. heinäkuuta 2010

Uusi viikko ja jotain valmistakin

Eilen oli todella kuuma päivä. Istuskelin Paviljongissa ja virkkailin, pitsiä ja jotain muutakin. Pitsi ei ole valmista, mutta se jokin muu on :)
Joskus kymmenisen vuotta sitten ostin Seppälästä hiuspannan, joka oli marjapuuron värinen ja tuumailin, että näitä olisi hyvä olla enemmänkin, erivärisiä. Kehittelin oman mallin ja virkkasin parit itselle ja kavereille. Ja samalla mietin, että niitä olisi hyvä olla leveämpiä ja muitakin värejä. Eilen sitten kaivoin vanhan Tennessee-kerän ja virkkasin punaisen pannan hiukan leveämpänä. Eikä siihen mennyt kuin kymmenen vuotta, jos ei pidempäänkin :)

Tykkään kesällä pitää erilaisia pantoja päässä, kun en jaksa laittaa hiuksia. Pysyy hiuksetkin pois silmiltä. Ja kun annan hiusten taas kasvaa, tämä on hyvä tapa antaa niiden vaan olla.
Yritin peilin avulla ottaa itsestäin kuvan, mutta se on vähän vaikeeta :) Yhdessä kuvassa näkyivät silmätkin, mutta katse oli jotenkin kaheli :) Mutta kyllähän tästäkin sen periaatteen näkee. Ja näkee myös, miten ryppyinen otsa miulla on.... Muttei sentään harmaat hiukset :) Niitäkin miulta jo löytyy....

Ja kaiken virkkauksen ja hikoilun keskellä ehdotin miehelle, että lähdettäisiin uimaan. Lauantaina ei suostunut lähtemään, mutta eilen sitten käytiin. Tuli talviturkki sitten heitettyä pois :)
Miulla oli kamerakin mukana, että olisin ottanut kuvia. Mutta ihmisiä oli niin paljon, että hyvä kun joukkoon mahduttiin. Enkä sitten ilennyt kaivaa kameraa esille....
Muistitikulta löytyi vanha kuva Murheistenrannasta, jossa kävimme:
Tänään miulla on jälleen kerran vuorossa iltalöysi, kuten iskä aina sanoo :) joten päivän puuhat on sitten siinä. Mutta jos vaikka huomenna pääsisi uimaan ja voisi tehdä jotain kivaa aamulöysin :) jälkeen. Miulla on hirveä pyykkivuorí odottamassa silitystä ja mankelointia, mutta ne saavat odottaa sade- tai muuten vaan kylmää päivää. Kerkiihän nuo.
Jaahas, nyt pitää vissiin käydä kirjottelemaan ajopäiväkirjaa. Kuinkahan monta kuukautta on taas kirjottamatta... siinä se onkin hommaa kerrakseen.
Mukavaa viikon alkua kaikille kivoille ihmisille, jotka täällä käy ja jaksaavat vielä kommentoidakin!!! Etenkin kommentoijille ihan parasta viikkoa!

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Mukavaa viikkoa myös sulle! Mä kans kävin heittämässä eilen talviturkin ja kyllä oli lämmintä vettä! Tuollainen panta ois ihan huippukeksintö näin kesällä, mulla ei vaan meinaa tuollaiset pysyä päässä.. niskasta aina nousee ylös. Pinnillä jos kiinnittää niin sitten pysyy paremmin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miulla kestää hyvin paikallaan, joskus otsalta karkaa taaksepäin, mutta muuten ihan hyvin. Tällein kesällä tuntuu, että tuo panta vähän viilentäisi, kun hiukset on vielä sen verran lyhkäset, ettei yllä kiinni.