maanantai 19. heinäkuuta 2010

Ja toinen tänään :)

Sain jonkin pienen ihmeellisen piristysruiskeen ja pyörin olkkarissa vähän aikaa. Ja kas kummaa, vaaleanpunainen otti ja hävisi. Tilalle tuli vaaleaa. Säilytin vaaleansinisen, turkoosin ja vihreän siinä rinnalla. Syksyllä palaillaan taas vaaleanpunaisen söpöstelyn pariin. Pieniä puutteita löytyy, mutta sehän vaan tietää sitä, että virkkuukoukun ja ompelukoneen täytyy suhista ja pöristä enemmän :)

Arkkupöydän päälle pitäisi virkata liina. Ensin kuvittelin, että se pärjää ilmankin, mutta kyllä se alastomalta näyttää sittenkin.
Ruokapöydälle pitäisi myös virkata liina. Ja vähän äkkiä, näyttää ihan naurettavalta näin :)
Uusin omatekoinen liina pääsi tähän.
Tämä liina on jonkun vanhan sukulaismummon tekemä. En muista kenen. Tuohon lamppuun pitäisi ostaa uusi varjostin. Niitähän saa vissiin jostain? Muistelisin nähneeni... mutta mistä niitä saa? Kissat pudottivat tuon lattialle ja se meni rikki takaa :(
Tässä on joku tosi vanha miun tekemä liina. Jostain oudosta langasta: se värjäytyi, eikä vaalene ja kutistui ihmeellisesti.
Äidiltä saatu iso liina pakastimen päällä. Pyörän päälle astioihin olisi tarkoitus laittaa hedelmiä esille. Kunhan ne joskus taas maistuisivat...
Laitoin tuonne sivupalkkiin kyselyn, kun huomasin, että uusia lukijoita on tullut tänne sekä syötteenlukijaan. Ihan uteliaisuuttani kyselen, mikä blogissani kiinnostaa eniten :) Kivaa, kun näinkin vanha blogi jaksaa kiinnostaa uusia ihmisiä :)

Me odottelemme "uutta" sohvaa saapuvaksi. Siis todellisuudessa mummovainaan vanha <3, kunhan saamme joskus kyydin sille. Mummohan kuoli vuosi sitten Maaliskuussa ja silloin sain vaikka mitä, mutta sohvat menivät serkulleni. Hän ei tarvitse niitä enää ja miulta kysyttiin, haluanko ne. Haluan sen kahden istuttavan, koska meillä on siihen irtopäällisiäkin monta :) Tuo korkeaselkäinen oli vikaostos! Myös miehen mielestä. Siinä ei voi istua normaalisti, kun pää on etukenossa ja rupeaa pian särkemään päätä. Harvoin tulee selälläänkään maattua sitä mekanismia käyttäen. Kyllä sitä röhnötetään kyljellään niinkuin normaalisohvissa, jos pitkällään haluaa telkkaria katsoa. Ja tuo väri....
 Mutta miulla on nyt "pienenpienet" suunnitelmat, että vaihtaisimme makkarin tuonne vanhemman likan entiseen huoneeseen ja meidän makkariin tulisi puuhasteluhuone, jossa voisi myös katsoa telkkaria ja sinne tulisi myös tuo mekanismisohva. Mutta katsotaan, milloin se kärpänen iskee...
Muistakaa äänestää! :)

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kivasti tarmo on sinuunkin tarttunut. Ihanan tunnelman olet saanut aikaseksi olkkariin. ja pitsiliinat on tosi kauniita. Itse tykkään pitseistä kun hullu puurosta vai miten sitä sanotaan?:)

Sirutuuli kirjoitti...

Miekin olen ruvennut tykkäämään ja mikä parasta, jopa tykkään tehdä niitä nyt :) Aiemmin en tykännyt yhtään pitsin virkkauksesta :)
Taisi se siun tarmonpuuska tarttua sitten miuhunkin :)