keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Muodostelmavoimistelua

Äänestyksen tulos näyttäisi olevan, että käsityöt kiinnostavat eniten ja seuraavana tulee sisustus. Kissatkin kiinnostavat jonkin verran. Blogi jatkaa kuitenkin entiseen malliin ja tällä kertaa on pakko näyttää, mitä kissat keksivät eilen. Tai no, ehkä ei tarkoituksella, mutta oli aika hauska näky, kun tulimme sisään illalla istuttuamme pihalla viilentymässä.
Kaverukset, ei aivan muodostelmaluistelua vaan -voimistelua. Sama asento, eri kulma :)

Täällä senkun kuumuus jatkuu. Radiossa sanottiin aamulla, kun töihin ajaessani kuuntelin, että tänään tai huomenna voidaan lyödä kesän lämpöennätys. Mutta pientä toivoa viilentymisestä antoivat myös, kun sanoivat, että helteet loppuvat kovaan ukonilmaan. Joka luultavasti tulee torstain ja perjantain välisenä yönä. Täällä ei ole kunnollista ukonilmaa ollutkaan koko kesänä. Toisaalta se voisi puhdistaa ilmaa. Mutta Venäjällä palaa metsää ja on kuuma, siellä ei voi olla ulkona ollenkaan (kertoivat radiossa). Eilen tuntui täälläkin selvästi savun hajua ja sumua/savua näkyi kaupunginlahdella. Tosi utuinen ilma oli. Tänään ei olla huomattu mitään, on vaan niin pirun kuuma! En haluaisi valittaa, mutta mie olen aina ollut enemmän syksy- ja talvi-ihminen ja kevätkin on kivempi kuin kesä. Vaikka onhan kesässä hyviäkin puolia, mutta silti.
Nyt blogikierrokselle.

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Kuuma täällä Itä-Suomessa on, se on uskottava. Meikäläinen tahtoo vaan istua sisällä, onneksi on ns. tauko töistä. Kohta vaan hypin seinille, kun ei oikein muuta jaksa kuin kotona möllöttää...

Sirutuuli kirjoitti...

Sama täällä, illat menee kotona vaan aikaa kuluttaen. Mitään ihmeitä ei pysty tekemään tai siis oikeastaan yhtään mitään. Ja huomenna on luvassa vielä kuumempi päivä... Mutta ylihuomenna ehkä jo helpottaa, toivottavasti!

Eva-Liisa kirjoitti...

Tukahduttava kuuma on täällä meilläkin idässä. Helpotusta on luvassa viikonlopulle. eli nähtävästi nämä helteet loppuisi ja olisi sitten jo siedettävämpää ilmaa.

En ole tänään jaksanut tehdä mitään, kaupassa käytiin autolla jossa on ilmastointi ja kaupassa oli ihanan viileää, siellä on muuten hyvä työskennellä näin kuumalla ja yleensäkin kesällä.

Sirutuuli kirjoitti...

Toivotaan, että helpottaa pian. Ilmastoitu auto on tosiaan paras paikka näillä keleillä, sekä kaupat. Pitäis varmaan mennä hengailemaan kauppoihin, vaikkei mitään ostettavaa olisikaan :)