keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tunnustus

Sain Nerikah:lta tunnustuksen. Kovasti kiitoksia siitä :)

Säännöt:

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.Edellinen jäi laittamatta eteenpäin, nyt laitan heti.
Nerikahille tän annan :)
Sekä: Pamille, Katille ja Miiah_:lle sekä Palagalle.

Edit myöhemmin samana iltana: Just pamahti mieleeni, unohdin Marikan, annan tämän myös hänelle :)

Heidän päivityksensä luen aina ensimmäisenä pitkältä blogilistalta ja heidän päivityksiään oikein odotan :)
Ja sitten on vielä "muutama" muukin, mutta johonkin se raja on vedettävä :)
(en jaksa linkitellä enempää)
***********************************
Mie en tajua, miksi neulominen ei kiinnosta yhtään. Tai tajuan, se johtuu siitä, että mikään ei onnistu. Olen päättänyt, että neulon jäljellä olevasta keltaisesta Tennesseestä jonkinlaisen tunikatopin tai liivin tai jotain. Mutta ei löydy hyvää ohjetta, enkä keksi mitään! Etukappale yhdestä mallista oli melkein valmis ja purin sen, oli liian kova ja jäykkä.
Toista yritystä olin neulonut melkein puoleen väliin ja purin sen, oli liian epätasaista. Tennessee ei sovi miun käsialalle! Sileää tai joustoneuletta en voi tehdä, kun siitä tulee niin epätasaista ja mistään ei löydy kivaa pitsineuleohjetta. Joten en neulo mitään! Aika tyhmää, voisin ohjetta etsiessä neuloa jotain pientä vaikka, mutta ei kerta kaikkiaan kiinnosta. Tarvitsisin vielä yhden tiskirätin, annoin yhden äitille.
Tarvitsisin suodatinpusseille toisen pussin, että entisen voi pestä. Mutta kun ei kiinnosta!
En voi vedota edes puutarhaan, sielläkään en ole tehnyt yhtään mitään. Töiden jälkeen ei jaksa ja vapaapäivinä sataa vettä. Joten tuijotan pää tyhjänä telkkaria, mistä ei tule yhtään mitään kattomista ja luen kirjoja. Toisinsanoen laiskottelen koko ajan.
Viasat-boksikin hajosi viikonloppuna, joten niitäkään kanavia ei ole voinut katsella. Mutta tänään saadaan onneksi uusi. Soittivat Viasatilta, että tuovat illalla kotiin. Loistavaa palvelua! Tälle illalle onkin tiedossa sohvalla makuuta ja puhelimessa roikkumista. Miehen kanssa pitää lautanen virittää uudelleen ja se menee niin, että mies vääntelee ja mie tuijotan telkkariruutua, että millon yksi palkki muuttuu punaiseksi tai vihreäksi ja roikutaan puhelimessa. Ikkunasta ei voi huudella, kokeiltu on =) Että semmosta jännää tälle illalle =)

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Voi mahoton! KIITOS! Kiva kuulla että tykkäät lukea touhuistani. Tosi mukava ylläri tuo tunnari. Laittelen saunan jälkeen tunnarin blogiini.

Pami kirjoitti...

Voi kuinka ihana yllätys! :-)

Loppuviikko on sutinaa täynnä, mutta laitan seuraavassa postauksessa heti kiitokset!

Mari kirjoitti...

Hihih, tuli hymy huulille, kun luin että minäkin blogineni pamahdin mieleesi :) Olen todella otettuaina kun joku sanoo pitävänsä blogistani tai tykkää lukea juttujani, kyllähän sellainen aina lämmittää mieltä :)

Sirutuuli kirjoitti...

Marika: nii-in, ajattele, että kaiken muun touhun keskellä yhtäkkiä tulit mieleen blogeinesi ja heti oli pakko tulla laittamaan tuo juttu =)

Olkaa hyvä kaikki =)

Mari kirjoitti...

Tästä se alkaa, pian kummittelen mielessäsi arkisin ja pyhäisin, päivin ja öin.. :)

Miia kirjoitti...

Voi kiitoksia! Mukava kun pitkästä aikaa lueskelin ja sullakin oli monta päivitystä lisää, pääsee kerralla lueskelemaan enemmän :) Lisäilen tuon tunnustuksesi blogiin kun ehdin, oon jotenkin niin surullinen sen koiran vuoksi, ettei nyt jaksa miettiäkään mitään...