sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Harjoittelu jatkuu...

Onkin aikaa vierähtänyt, kun edellisen kerran täällä kirjuuttelin. Kiireitä on pitäny.
Äitienpäivä siis tänään, olin aamuvuorossa töissä ja työporukan kanssa kävimme "ulkona" syömässä, kebabilla =)
Tullessani töistä kotiin en mitään erityistä odottanut, enkä edes ajatellut. Vastassa oli mies ja vanhempi tyttö ja molemmat sanoivat, ettei ole nyt mitään lahjaa. Tuumasin, että arvasin sen (kun en oikeesti edes odottanut mitään), mutta käskivät keittiöön. Siellä odotti iso kassi pöydällä ja mies sanoi, että siekun olet niin ihastunut noihin laatikoihin, niin...
Päätin sitten kokeilla kameran asetuksia ja napsin kuvia. Tämä on sellainen salainen jemmalaatikko, jonka avaaminen onkin oikea palikkatesti =)
Ihastelin tuota kuvaa, johon tyttö tuumasi, että sie oot sellanen Rokkimamma :)
En tiedä vielä, mitä laatikkoon laitan. Kunhan ensin tutustun siihen, sitten se paikkakin löytyy ja käyttötarkoitus. Ja lisäksi sain sen perinteisen kukan, vähemmän perinteisenä, vaneriruusu. Jonka Nasu-ystävämme jo katkaisi. Tyypillistä. Ei sitä huomaa, kun se on kaapin päällä.
Sitäpaitsi, säikähdin eilen, kun Nasu oksenteli taas. Pelkäsin, että tulee kolmannen kerran suolituskos! Tänään ei onneksi ole enää oksentanut. Kaikki hyvin.
Paitsi, että sain tänään kuulla ikäviä uutisia lapsuudenystävän elämästä :( Mutta siitä ei sen enempää, on vain mielen vetänyt välillä matalaksi :(
Mie nyt vaan olen sellainen, että suren toistenkin surut.
Ja tähän on hyvä kiittää. ♥Kiitos kaikista ihanista, elämääni tavalla tai toisella kuuluvista ihmisistä♥

4 kommenttia:

Nerikah kirjoitti...

WAU!! Tosi makee laatikko!! :)

Palaga kirjoitti...

Oletpa saanut upean laatikon ja kauniin ruusun!

Pami kirjoitti...

Aivan ihastuttava laatikko!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)