sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Ihan pihalla :)

Tänään käytiin Plantagenissa pikkasen törsäämässä rahaa. Siellä oli tarjous: kesäkukkia 10 kpl/8,95 ja Marketta 1,50/kpl sekä multaa 50l/säkki, 6 säkkiä 20€. Kaikki muut saatiin, mutta halpoja Markettoja ei enää ollut, ostettiin 2x3,95. Ihan nuutuneita ja väärän värisiä. Halusin valkoisia, mutta ostettiin keltaisia. Toivottavasti virkoavat.
Muutama tunti menikin pihalla, kun laitoin kukkapenkkeihin uutta multaa. 2 säkkiä jäi vielä ja isoin penkki laittamatta. Voimat loppuivat kesken, lopuksi kastelin penkit ja pensaat sekä napsin kuvia. Kohta taitaa ruveta satamaan :( Tekisi mieleni vieläkin mennä pihalle, mutta kohta syödään ja formuloiden jälkeen käydään vielä uudestaan Plantagenissa ostamassa uusi paviljonki. Toivottavasti saadaan se kasattuakin vielä tänään ja saderintama menisi nopeasti ohi. Marketoista ei ole kuvaa. Kuvapläjäys:
Viininpunaisia orvokkeja ja ehkä valkoisia Lobelioita. (Nuput on valkoisia, väri sitten yllätys. Plantagenissa värejä ei ole kerrottu):

Punaisia Petunioita ja Samettikukkia:
Likakaivon ympäristössä, oliko nuo niitä Miekkaliljoja?
Nuppujakin löytyy jo:
Idänunikkoja tai Idän Unikkoja (miten lie kirjoitetaan):Valamon ruusua, alkuun olivat n. 15 cm oksia ja nyt näin isoja. Pari kolme vuotta sitten laitettuja ja mukana myös Jasmiken raasku. Ei tykännyt siirrosta, pari vuotta sitten siirretty ja pitäisi vieläkin siirtää ruusujen alta pois:Mitäköhän nää olikaan? Kumma, kun ei muista, nääkin äitin entisestä pihasta pieninä alkuina laitettuja:Ja toisaalla:

Ei kommentteja: