sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Kaikkee ne keksii =)

Venäläiset nimittäin. Tiedättekö, mitä nämä ovat?Äiti on tuonut taas Venäjältä tuliaisia. Nämä ovat Vaniljan tuoksuisia roskapusseja! Harmi, kun en saa tuoksuja tuotua tänne blogiin =) Tuoksuvat aika vahvasti pussinkin läpi.
Vitsailtiin siskon kanssa, että hänen ei tarvitse ostaa autoon Wunderbaumia, kun laittaa tälläsen roikkumaan taustapeiliin =)
Toisaalta aika kätevää, kun laittaa vessaan tälläsen, ei tartte erikseen ilmanraikastimia tai tuoksuttimia :)
Venäjältä saa myös erituoksuisia vessapapereita :)

Ja sitten loppuun pari ERITTÄIN harvinaista kuvaa Juliasta. Se ei harrasta mitään laatikoita tms. Vaan nyt se omi sitten tälläsen:Mitäköhän ne tuumais Halensilla, kun laittas tälläsen pakettiin ja kirjottais päälle: Asiakaspalautus. Syy: Raapii ja pistelee ja pitää omituista ääntä.

3 kommenttia:

Nerikah kirjoitti...

Huomenta Siru!

Tosiaankin, kaikkea ne keksii... en ole sen paremmin hajustetuista roskapusseista kuin vessapaperistakaan kuullut! :D

Mainio tuo sinun kissajuttusikin!! Meillä molemmat, sekä Neiti Söpö että Pirpana, ovat hulluina laatikoihin. Lempparijuttu on se, että toinen pujottautuu pahvilaatikon kansilärpäkkeiden välistä laatikkoon, alkaa rapistella siellä, ja toinen yrittää arvata, mikä/kuka siellä lootassa rapajaa (ainakin ulosjääneen kattimuksen ilmeet kertovat tästä ankarasta ajatustyöstä)!! ;D

Mari kirjoitti...

Tää on kyllä niin hauskan värinen, kun valkoiset pikke posket! :D

Sirutuuli kirjoitti...

Nerikah: En miekään ollut ennen kuullut näistä. Toi se äiti maanantaina sitä omenantuoksuista vessapaperiakin, mut en mie sitä tarvi :) Meillä on Nasu sellanen laatikkofani, Juliaa ei oikein kiinnosta. Se keskittyy vaan diivailemaan.
Marika: Ja parasta siinä on mustat (anturat,vai mitkä ne on?), kun normaalisti ne on toisilla vaaleanpunaiset.