keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Uus kirja ja jotain muuta

Tänään tuli se kauan kaivattu uusi Tilda-kirja Unelma-kerhosta. Selasin sen jo läpi ja oli siinä kaikkea söpöstä, mitä voisi tehdä. Pitäisi vaan tilata jostain Tilda-kangasta. Haluan nimenomaan aitoa Tildaa tällä kertaa. Pitää nyt tutkiskella netin uumenia, jos vaikka tilaisinkin joku päivä.
Käytiin tässä päivänä eräänä Prismassa ja hivuttauduin vaivihkaa lankaosastolle, josta tarttui mukaan yksi pieni kerä Bambu-lankaa. Ajattelin kokeilla joko tiskirättiä tai suodatinpussukkaa siitä. Ehkä kuitenkin tiskirättiä, pääsee vertailemaan, kumpi parempi: Bambu vai puuvilla. Äiteellekin lupasin puuvillasta neuloa yhen rätin, jotta hänkin pääsee kokeilemaan. Kamala tiskirättivillitys päällä täälläpäin Suomen helemaa :)Töissäkin on painettu tukka putkella, mutta huomenna ja ylihuomenna on vapaat. Pitäisi töihin ommella pari pussukkaa, lupasin työkavereille. Huomenna varmaankin.
Mitäs muuta? Neulomukset etenee hitaasti, mutta aika varmasti :) Eilen ei tullut yhtään neulottua, kun olin ysiin asti töissä, mutta tänään pitää ottaa vahinko takaisin. Olisi kiva päästä tännekin esittelemään uutta. Mutta saapi nähä, milloin valmistuupi.
Pitkästä aikaa on ihan pirteä olo (vitamiinit on edelleen ostamatta, en ehtinyt Prisma-reissulla). Johtuu varmaan siitä, että olen saanut nukuttua ja iltavuoro katkaisee kivasti aamuherätysputken (vaikka en niistä iltavuoroista erityisemmin tykkääkään). Kaikkeen sitä näköjään tottuu, iltavuoroihinkin. Niitä jos ei ole, väsyttää kahta kauheemmin. Jepulis, blogikierrokselle lähtee hän.

4 kommenttia:

Nerikah kirjoitti...

Huomenta Siru!

Minun piti kysymän jo aiemmin, kun kommentoin neulomaasi tiskirättiä... Mistä sait idean neulottuun rättiin? Käykö rättiin minkälainen neulepinta vaan?

Ja nyt minua jäi vaivaamaan nuo mainitsemasi suodatinpussukat... Mihin ne ovat? Onko sinulla niihin jokin ohje?

Seepia kirjoitti...

Minullekin tuli tuo kirja tällä viikolla ja siinä on kyllä kaikkea ihanaa tekemistä taas hetkeks aikaa :)

Mä olen ostanut Tilda kankaita Sinooperista, jossa ne on edullisempia kuin esim Panduron nettikaupassa. Mutta sulla ei taida olla Sinooperia ihan nurkilla :(

Miia kirjoitti...

laita ihmees kuvia tekemisistäsi, niitä on kiva katella :)

Miia kirjoitti...

ja varsinkin noi suodatinpussukat olis kiva nähä, millasia ne on :) Hyviä vapaita!