tiistai 24. helmikuuta 2009

Jatkoa seuraa

Tein kaksi tiskirättiä lisää. Raidallinen on perinteinen aina oikein kahdella värillä. Sininen on kirjasta Lesley Stanfield: Kauneimmat neulemallit.
Valkoinen lanka on tuntematon kirppislanka, sininen on Novitan Linnea. Molemmat puuvillaa.
Näiden tekemiseen voi vaikka jäädä koukkuun, kiva saada nopeasti valmista. Ja tämä on hauska tapa kokeilla uusia neulemalleja. Mutta nyt on tehtävä välillä jotain muuta, kolmella rätillä pärjää pitkälle.Ja sitten muuta.
Kyllä teki hyvää saada pitää kaksi vapaata, tänään oli aamuvuoro ja jaksoin taas pakertaa. Töiden jälkeenkin on virtaa riittänyt, vaikka yöllä en nukkunut juurikaan. Nyt tuntuu olevan unettomuusaika menossa taas. Viime viikolla nukuin hyvin. Miulla tuntuu menevän nämä uni - ja unettomuuskaudet niin, että viikon nukun hyvin ja viikon huonosti tai sitten kaksi ja kaksi viikkoa. Ilman mitään järkevää syytä, ei vaan nukuta välillä.
Ei tässä enää tarvi jaksaa, kun kolme päivää, sitten on viikonloppu vapaa, ihanaa :) Pitäisi vaan siivota joku päivä, jaksaiskohan töiden jälkeen joku päivä...?

Likat lähtivät viikonloppuna loman viettoon, nuorempi laskettelemaan ja hiihtämään kaverinsa ja hänen vanhempiensa kanssa ja vanhempi mummilaan. Joten ollaan miehen kanssa kahdestaan, kuin kaksi vanhaa varista. Eilen ajattelin, että pyyhkäisen likkojen huoneista pölyt, kun en ole varma, miten huoneidensa siivoukset hoitavat.
Lopputulos:
- Vanhemman huone on kuin pyörremyrskyn jäljiltä, mutta ei juurikaan pölyä.
- Nuoremman huone järjestyksessä, mutta paaaksu kerros pölyä. Ei riittänyt pölyhuiskalla (niitä meni kaksi: Swiffer+Aino) pyyhkäisy, piti oikein painaa ja hangata. Ja loppujen lopuksi jouduin imuroimaan ja pyyhkimään pölyt rätin kanssa ja konttasin pitkin lattioita ja pyyhin lattiatkin listoja myöten. Tiedä mitä elukoita tulee, jos ei äiti välillä siivoa...lutikoita tai kirppuja, hyi olkoon! Onneksi ei näkynyt mitään öttiäisiä!

Ei kommentteja: