perjantai 9. tammikuuta 2009

Virikkeitä




Tässä on JuJu-kerhon paketti, joka saapui tänään. Kivoja kirjoja, jäin vaan silloin tilatessa miettimään, että olisi sittenkin pitänyt tuon virkkauskirjan sijasta tilata se Huivikirja. No, myöhäistä se nyt on. Leikekirja-kirjasta sain tosi paljon äkkiselaamalta inspiraatiota. Ainakin ompelu- ja askartelupöytäni järjestelemiseen :)
Sen kun laittaisi kuntoon, voisi ruveta askartelemaankin. Tilauslahjana muuten tuli tuo helmilajitelma, tosi kiva.
Posti toi myös uuden Novita-lehden. En ottanut kuvaa siitä, koska kuvailin käsityökirjojani ja unohdin. Laitan nimittäin kirjastoni tuohon sivulle kohtapuoliin.
Postista on vielä hakematta Suuren suomalaisen kirjakerhon paketti, josta tuli ilmoitus juuri, kun oltiin haettu tuo paketti ja Elloksen takit.
Miun takki on ihan hyvä, hieman pitää laihduttaa, että on parempi. Miehen takki pitää vaihtaa isompaan, on mies vähän kasvanut... ;) Ei mene enää medium. Hyvä vaan, miehessä pitää olla massaa, ei kuitenkaan liikaa, vaan sopivasti. Joo, aiheen viereen lipsahti...
Taidan ensin laittaa murekkeen uuniin ja sitten laitella sitä kirjastoa näkyville.
Ja pitää vielä kehaista, että kyllä on nykyään tää Picasa ihan huippuhyvä!!! Pystyy suoraan bloggaamaan kuvat tänne.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Tuohon Picassan toimintoon en ole tutustunutkaan. Pitääpä tutkia tarkemmin asiaa.

Tuollaiseen kerhoon olisi mukava liittyä, vaan ei ole varaa nyt.

Kati kirjoitti...

Moi! Venytellään senttejä yhdessä. Tiukkaakin tiukempi vuosi alkoi täälläkin.

Sirutuuli kirjoitti...

Palaga: Mie kerkesin liittyä ja tilata nuo ennenkuin tiesin, että on tiukka vuosi tulossa. Mutta en palauta noita kirjoja. Tutkin tässä noita kirjoja ja huomenna jos kerkiän, harjoittelen sitä skräppäämistä. Pari asiaa jo pyörii mielessä :)
Kati: Kohtalotovereita sitten ollaan.

Nerikah kirjoitti...

Minullekin posti toi tällä viikolla virikkeitä: eilen Suuri Käsityölehden ja tänään Novita-kerhon kevät 2009:n. Olen vasta pikaselannut molemmat läpi, mutta vaatii ehdottomasti tarkempaa paneutumista... tuskin maltan odottaa! =)