perjantai 11. syyskuuta 2015

Kaikenlaista on nyt mielen päällä. Enimmäkseen nämä hallituksen kaavaillut leikkaukset, enkä kovinkaan positiivisesti näitä asioita ajattele... Jokainen kohta koskettaa miun tilipussia. Super (Suomen lähi-ja perushoitajaliitto) on laskenut, että tilipussi kevenee 5,5%
No, eihän tässä muu auta kuin jatkaa elämistä. Onneksi on harrastus, joka vie ajatukset aina jonnekin muualle.
Tai pikemminkin harrastuksia. Mandaloiden piirtäminen on yksi niistä. Tämä kuva on piirretty Journal 52:een jokin aika sitten.
Eilen illalla värittelin pitkästä aikaa ja kun radiosta tuli Topi Sorsakoskea, etsin Youtubesta lisää. Topi Sorsakosken musiikki on jotenkin niin rauhoittavaa ja siitä tulee hyvä mieli. Kyllä täytyy sanoa, että mieli lepäsi, tuplasti. Kun pelkästään värittäminen rauhoittaa ja vielä lisätään rauhoittava musiikki, niin kyllä kelpaa. En tiedä, mikä Sorsakoskessa niin rauhoittaa, onko se ääni, vai mikä.

Mitäpäs tänne muuta? Viime viikonloppuna meillä oli vilkasta ja grillailtiin, vieraita kävi, paistoin pullaa ja mustikkapiirakkaa ja oli kivaa. Tänä viikonloppuna mie olenkin töissä, tänään ilta ja la+su aamut. Lauantaina on mukava olla töissä, kun laittaa radion päälle. Klo7-9 tulee Onnen sävel, jonne ihmiset soittelee ja onnittelee toisiaan.

Ei miulla tässä nyt kovin kummoista asiaa ollutkaan, pitänee tehdä eväät ja katsella vaatteetkin valmiiksi ja ruveta tekemään jotain ennen töihin lähtöä.
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: