tiistai 12. huhtikuuta 2016

Vapaapäivän touhuja

Miulla oli tänään vapaapäivä ja olen ollut melko pirteä, vaikka heräsin jo klo 7. Olen puuhaillut vaikka mitä: lämpimiä voileipiä, mustikkapiirakkaa, ruokaa, pessyt pyykkiä, tehnyt art journalia, tulostanut värityskuvia ym.
Äsken sain art journal sivun valmiiksi ja siitä tuli melko raikkaan värinen.
Planneri aukeama jäi esittelemättä, kun tyhjensin tänään puhelimesta turhat kuvat. Äsken hoksasin, etten ollutkaan ladannut aukeama kuvaa One driveen, jonne yleensä kaikki lataan. No, sen sijaan näytän, kun sain eilen idean Planspiraatiosta.
Meinaan osallistua jokaiseen ja laitan planneriin ne muistiin. Nyt on helppo katsoa tuosta seuraava planspiraatio haaste, jota en ole vielä tehnyt.
Nukkekotiin tein tässä yhtenä päivänä päiväkirjan ja vihon Rosalindalle.
Huomenna miulla on viimeinen iltavuoro. Ensiviikolla meidän työajat muuttuvat taas. Onneksi! En tykkää iltavuoroista yhtään, kuten joskus aiemminkin olen kertonut.
Mutta ensi viikolla on loma! Sitä mie odotan niin kovin. On taas aikaa harrastaa kunnolla, ties mitä nukkekotiinkin ilmestyy :)
Nyt mie kuitenkin häippäsen muihin hommiin. Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Leea kirjoitti...

On kyllä keväisen näköinen art journal-sivu :)

Ja planspiraation muistiin laittaminen myöhempää käyttöä varten on myös käytännöllistä, ainakin mietin että tuota bingoruudukkoa voisi hyödyntää vaikka toistekin.

Sirutuuli kirjoitti...

Niin muuten voisikin. En ollut ajatellutkaan. Ei tarvitsisi itse miettiä, miten koristelee.