keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Keittiö

Nukkekodin keittiö sai tänään uutta ilmettä, kun tein sinne avohyllyjä, huuvan ja astioita.
Huuva on tehty kynttilälamppujen säilytyslaatikosta ja leikattu ja liimattu muotoonsa. Vahvikkeeksi liimasin vielä kissanruoka laatikosta takaosan ja sivut. Alle leikkasin paksusta pahvilaatikosta ja kissanruoka laatikosta palaset. Tuossa reunalla voisi jopa säilyttää jotain (jos joskus löytäisin pienet maustepurkit, ne olisivat kivat tuossa). 
Astioihin kaivelin tarvikkeita äitin vanhoista ompelutarvikkeista. Ruskeat kupit on nyörin päihin laitettavat jutut, sokeri- ja jauhopurkit on jotkut muovijutut, joiden päälle liimasin nepparit kanneksi.
Kaikki muu näkyvä onkin tehty joskus aiemmin. Löytyy napeista tehtyä kuppia, Toffifee kuppeja maalattuna, ilmakuivuvasta massasta tehtyä ja ostettuja. Pinkit ja valkoiset jälkiruokakipot on tehty kakkukynttilöiden pidikkeistä.
Ja itse ruokapöytä oli valmiina ostettu, mutta ihan liian pieni. Laajensin sitä liimaamalla jäätelötikkuja päälle ja maalasin valkoisella. Alunperin pöytä oli ihan vinkura ja nyt sen huomaa vielä paremmin, kun suurensin sitä. Ei nuo kaupan tavarat ole sen kummempia kuin omatekoiset.
Onkohan tuo ylempi hylly liian ylhäällä? Laskin sitä jo kerran vähän alemmas, mutta ehkä pitää laskea lisää.
Tälläistä tällä kertaa, seuraavalla kerralla sitten jotain.

2 kommenttia:

Motoristin Mutsi kirjoitti...

Ihania pieniä väkerryksiä. Piti keittiötä ihailla pariinkin kertaan!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)