sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Viikko #4

Lyhensin sitten tuon otsikon vain yksinkertaisesti viikko se ja se.
Mitäs tällä viikolla? Ei mitään ihmeitä vissiin. En enää oikein muista :)
Hyvä, kun muistan eilisen päivän. Ainakin tällä viikolla olen tehnyt kaksi korttia, jos ei muuta.Ainiiin! Olihan miulla synttärit! Pikkasen oli ankeat pileet, istuin yksin töissä koko illan :)
No, eihän ne synttärit enää mitään merkitse, välivuosia vain ja kuka niitä edes laskee? Muuta ku pari ryppyä ja tukku harmaita hiuksia lisää. Ihan oikeesti miulla on harmaita molemmilla ohimoilla ja otsalla. Välillä olen miettinyt ja toisinaan jopa ihan vakavasti värjääväni hiukset, mutta sitten olen tullut toisiin aatoksiin. Mitä väliä, jos on harmaita? Mitä väliä, miltä mie näytän? Ihan sama. Tietysti juhliin pitää hiukan laittautua, kuten tänään vähän meikkasin ja hiuksia laittelin. Oli nimittäin rippijuhlat, kirkkoon ei menty, mutta kahville kyllä.
Toisaalta, ihan sama, vaikkei olis meikannutkaan. Onkohan miulla jonkinlainen keski-iän kriisi, kun toisaalta tekis mieli laittaa itteään, mutta toinen ääni sanoo, ihan sama? Tai ei ehkä kriisi, kun miusta on ihan kiva kuitenkin olla jo yli 40---43 tarkalleen ottaen. Eikä se oikeasti tunnu missään.

Mutta siis ne kortit, toinen oli juuri noihin rippijuhliin vartavasten tehty.
Kas tässä:
 Mie en ole mikään kortintekijä. Kortin teko on miun mielestä niin tarkkaa puuhaa, että ei miusta siihen oikein ole. Aina mie jotain sotken tai mokaan. Niinkuin nytkin, tuossa rippipäivänä-tekstin alla on joku ihme viiru.
Mutta minkäs teet, uuttakaan en ruvennut väsäämään.
Minkäänlaisia ristejä miulla ei ollut, joten tein itte. Nuo alakulman kukat oli väärää sävyä sinistä, joten maalasin nekin hopeisella akryylimaalilla, kuten tuon ristin, jonka tein heavy body mediumilla. Tuli siitä sitten lopulta ihan kiva. Meinaan tuosta kortista.
Netistä tulostin värssyn ja liimasin kortin sisälle.
Toinen kortti meni tytön kaverille, joka eilen meni naimisiin.
Mukava tyttö, joka on käynyt monesti meilläkin. Silloin, kun tyttö vielä asui kotona.
Halusin häntä muistaa ja onnitella. Ihan vartavasten tämäkin kortti on tehty. Ei etukäteen, vaan juuri näihin häihin.
Eipä tässä vissiin sen kummempaa muuta? Ei kait.
Mukavaa, tiijättehän, sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa jne.
Tulispa kesä....eikä ainaista sadetta ja kylmää....

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johdosta!!
Kortit on kauniita...:)

gone to the beach kirjoitti...

Onnittelut sinne! Joo- tuo ihan sama meiniki on vähän vaarallista, pian ei tunnista itteään peilistä. Siis en nyt tarkoita sinua vaan yleensä. Joo ei tuu meikattua enää, olen samanikäinen (oletko kaksonen). Hiuksiakin pitäis leikata latvoista...minun. Voi näitä ainaisia naisten kauneus ongelmia!Ihania kortit, kyllä on saaja ollut varmaan iloinen.

Sussi kirjoitti...

Onnittelut synttäreistä!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
gone to the beach: mie olen rapu.