sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tilannekatsaus viikko #2

Se on taas viikko vierähtänyt. Ihan joka päivä en ole pyöräillyt (2 päivää jäi väliin), mutta ensi viikolla olisi taas tarkoitus enemmänkin. Löysin sadeviitan, joka on ohuempi kuin se, jonka aiemmin löysin. Joten sadekaan ei välttämättä ole este pyöräilylle.
Muuten on päivät menneet samaa vanhaa rataa, paitsi eilen kävin kirpparilla Joutsenossa. Lappeenrantaan piti mennä, mutta se, jota kaavailimme, oli kiinni. Tuurilla löysimme tosi kivan vanhan tavaran kirppiksen Joutsenosta. Siellä oli vaikka mitä kivaa, vanhoja huonekaluja ja tavaroita. Siellä oli ihana sininen vanha kaappi, jossa oli kaappeja ja paljon pieniä laatikoita sekä muutama ulos vedettävä leikkuulauta, eli se oli vanha keittiön kaappi (sanoinko jo, että se oli IHANA!)
Miun piti kyllä sitten tyytyä vähän pienempään tavaraan :).....ja halvempaan....

Tänään ollaan sitten miehen kanssa ahkeroitu vintillä. Vietettiin siellä muutama tunti. Uskoisitteko, että tuo on siivottu versio? Ei se ihan ole. Nyt tehtiin niin, että kerättiin vaatteita, joita vuosien varrella on sinne kulkeutunut ja yhteensä 10 jätesäkillistä kenkiä, vaatteita ja laukkuja lähti keräykseen.
Juhannuksena sitten projekti jatkuu. Käydään varmaan läpi papereita, joita sinne on kertynyt.
Kuva on vähän huono, kun en uskaltanut lähteä kamera tai parempi puhelin kaulassa kiipeämään seinää pitkin tuonne. Vanha puhelin, jossa on 3,2 megapixelin kamera, sai toimia kamerana sekä radiona.
Kyllähän tuosta ihan tarpeeksi selvän saa :) Ja radiota kuunnellessa aika menee kuin siivillä.
Mutta nyt täytyy lopettaa, kun kannettavan akku loppuu ihan justiinsa. Tämä alkaa vetelemään viimeisiään, ei kestä enää kuin puolisen tuntia.
Mukavaa sunnuntaita sekä alkavaa viikkoa, hauskaa lomaa tai työviikkoa, mitä tahansa :)

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi tuo puulaatikko on hieno...vaikka uskon, että olisit sen kaapin mieluimmin ottanut..:D Meillä on varaston siivous ollut listalla jo pidemmän aikaa...huhhuh..:)

Anja kirjoitti...

kaappi oli varmasti ihana, olisi ihanaa saada joku vanha kaappi jossa olisi just laatikoita ja kaappeja ja tasoa, tosin on minulla yksi muta se ei ole sellainen kiva kulahtanut vanhan näköinen..kun ite käskin sen minun kaappini maalata mahongin väriseksi mutta entäs jos teenkin siitä sinisen..hmmm nyt ei pidä hätiköidä sen kaapin maalamisen kanssa koks aon iso työ jos ei olekkaan tyytyväinen..
Minun pitäisi siivota noi keittön kaapit..ja hävittää sellaiset joita ei käytä..mutku sitä on hamstraajan vikaa niin ei raatsi poiskaan hävittää jos tarvi ja yläkaapit on jo rojua täynnä, et nistäkään ole apua..
Olen minä vaatehuoneesta hävittänyt jo paljon tavaraa.
Mukavaa uutta viikkoa sinulle :)

Sussi kirjoitti...

Mukavaa juhannusviikkoa!