maanantai 19. toukokuuta 2014

Kun paperi ei riitä; erilaisia kukkasia

Meillä on vanha, kulahtanut keinu pihalla. Viime kesänä leimailin erilaisia kukkia sen runkoon vedenkestävällä musteella. Suunnittelin myös maalaavani ne akryylimaaleilla, en saanut aikaiseksi, kun oli se antibioottikuuri ja ruusufinni pahana ja täytyi vältellä aurinkoa.
Eilen laitoin vaaleanpunaisen lippiksen päähän, kuuntelin musiikkia puhelimella ja annoin pensselin laulaa.
 Aurinko porotti täydeltä terältä ja kun tiedetään, että akryylimaali kuivuu nopeasti, sai pensseli sutia todellakin vauhdilla. Tuulessa ja auringossa se kuivuu vieläkin nopeammin.
Viime kesänä otti kaikki pattiin ja kirjoitin erään biisin nimen tuohon yläosaan. Tänä kesänä se ei tuntunutkaan niin hyvältä. Joten maalasin päälle: Peace, love & rock'n roll, hippityyliin.


 Ja jotta pystyin kuuntelemaan musiikkia puhelimesta, täytyi tehdä puhelimelle pussi. Aina kun ei ole taskuja vaatteissa, etenkään kesällä.
Lanka on joku 90-luvulla ostettu, en yhtään tiedä, mitä lankaa se on tai mitä materiaalia, mutta villaa se ei ainakaan ole. Ensimmäistä kertaa jaksoin nyörinkin neuloa loppuun asti. Yleensä lopetan melko heti ja virkkaan jonkinlaisen narun.
Puhelimen hands free on valmiina paikallaan, puhelin ei ole pussissa.

Eilen otin ilon irti omasta pihasta viime kesänkin edestä (viime kesänä en paljoa ulkona ollut, kun antibiootin takia kirvelsi ihoa, piti vältellä aurinkoa ettei pala ja piti jatkuvasti rasvailla suojakertoimella 50 varustettua erittäin paksua rasvaa). Mutta nyt ei tarvitse, eilen istuin paviljongissa ja askartelin, kuuntelin musiikkia, kitkin rikkaruohoja ja olla möllöttelin. Tänään jatkuu sama :)
Huomenna vasta töihin, joten ilo irti tästä päivästä => luvattu lähes 30°C lämpöä....

***PEACE!***

5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Ihana, hyvän mielen kukkakeinu:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)Keinu on ulko-ovea vastapäätä, joten joka kerta ulos tullessa sen näkee ja tulee oikeasti hymy huulille :)

gone to the beach kirjoitti...

Varsinainen Nopsa "Fleur" tuo teidän keinu - tiedäthän sen oranssisen pyörän jota ainakin ennen näki paljon. Tuli mieleen heti kun näin keinun kukat. Ja vähän ranskaksi kutsuttuna jotenki Flöö

Sirutuuli kirjoitti...

Joo, mie muistan ne Jopot :) Nyt kun sanoit, kyllä se vähän Jopoa muistuttaa :)

Äärelä kirjoitti...

On kyllä kivan ilonen hippikeinu!