keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ilo irti ulkoilusta

Viime päivät sää on ollut todella vaihtelevaa. Kahtena päivänä sain kitkettyä kukkapenkeistä Vuohenputkea, mutta maanantaina olikin jo niin kuuma, ettei ulkona voinut edes olla. Onneksi oli vapaapäivä ja sisällä kylmä ilmastointilaitteen ansiosta. Mutta eilen olikin jo kivempi ilma, joten istuskelin paviljongissa askarrellen, kun ilma oli rikkaruohojen kitkemiseen liian kuuma. Viikonloppuna jo ensimmäisiä kertoja askartelin ulkona. Kehittelin itselleni "matkapakkauksen", jonka saa kätevästi kannettua ulos.
Viime kesänä ostettiin tuollainen ostoskori ihan muita asioita varten. Suunniteltuun tarkoitukseen se ei sitten toiminutkaan, joten keksin sille uuden käyttötarkoituksen.
Tosi tarkkaan joutuu kyllä miettimään, mitä ottaa mukaan. Nyt mukana kulkee vauvapyyhkeet, talouspaperia, liimaa, kyniä, leimoja, leimatyyny, skräppipaperia...
Vintiltä kävin hakemassa tämän kosmetiikkamatkapussin, jonka sain joskus Kodin kuvalehden kylkiäisenä. Koskaan en ole sitä käyttänyt, mutten ollut hävittänytkään. Odotin vain sopivaa hetkeä ;)
Neocolor-boxissa kuljetan esim. lehdistä leikattuja kuvia. Boxi on sopivan ohut ja pieni.
Vielä täytyy miettiä tarkemmin, mitä kannan mukanani, mutta nyt mennään näillä. Ja tässä sitten tuloksia piha-askartelusta.
Ensin Smash book, johon sain viime kesäisiä asioita vihdoin ja viimein laitettua.
 Taustat olin tehnyt jo aiemmin valmiiksi, nyt vain lätkin kuvia. Osa on skräppipaperista leikattuja ja washiteippejä.
 Joskus vuosia sitten löysin jostain lehdestä cup cake ohjeen, joita olen silloin tällöin tehnyt. Ihan huippuhyviä!
Joten ne ansaitsevat ihan oman sivunsa :)
 Ja tässä sitten eilisillan tuotos. Lehtikuvia, tulostettu kuva ja journal-kortti, washiteippiä, vesivärikyniä taustaan...
Tämä jäi vähän vajaaksi, kun ukkonen rupesi jyrisemään ja täytyi pistää pillit pussiin, jos vaikka rupeaisi satamaan vettä. Ja niinhän se teki, satoi kaatamalla. Mutta kuivana selvittiin sisälle.

Pari pientä päätöstä tein art journalin suhteen. En edes yritä tehdä ulkona mitään monimutkaisia sivuja ja taustoja, vaan pysyttelen yksinkertaisissa jutuissa. Ja toinen juttu, en enää pitä erillistä smash bookia, vaan survon kaikki ja kaikenlaiset sivut samaan kirjaan. Kunhan saan tuon smash bookin tehtyä valmiiksi. Enää puuttuu pari pientä sivua.

Blogikin täytti kaikessa hiljaisuudessa 6 vuotta! Ajatella: 6 vuotta olen jaksanut pitää tätä. Matkaan on mahtunut paljon kaikkea: kolmen läheisen ihmisen kuolema, yhden pikku pupun kuolema. Iloja ja suruja monenmoista. Tänä keväänä olen vakavissani miettinyt blogin lopettamista, mutta kuinka voisin? Kaiken jälkeen? Tämä on ollut oikea henkireikä kaiket vuodet. Nyt miulla olisi toiveita, että ehtisin päivittämään useammin, alkaa kiireet hellittämään. Toivottavasti! Ehkä.

Mutta nyt käyn henkisesti valmistautumaan iltavuoroon. Ja toivon, että sateet hellittäisi ja pääsisin pyörällä töihin. Vaan ehkä menen kuiutenkin autolla, saa nähdä.
Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle blogillesi♥
Kivat tuo kassi ja tuo "meikkimatkalaukku"...ja kuten tästäkin huomasimme mitään ei kannata heittää pois..:))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Joo-o, monesti olen huomannut, ettei kannata heittää mitään pois. Sitten joskus, jos olen jotain heittänyt, sitä olisi jo kohta tarvinnut :)
Eli vain rikkinäiset kannattaa hävittää...tai ei aina niitäkään. Tuossa meikkipussisysteemissä on vetoketjun toinen vedin jumittunut, mutta toinen toimii, joten...Ei kannata heittää mitään pois :)

Anja kirjoitti...

Onnea kuudesta vuodesta se on pitkä aka boggailla, juu kyllähän näitä ajatuksia on minullakin tullut lopettamisen suhteen ja olnkin lopettanut ja yrittänyt aloittaa uutta mutta eihän täältä voi poiskaan olla...mutta välillä tulee postauksia monta peräkkäin ja sitten on taukoa..kivaa tämä bloggailu on, sillä minulla etenkään kun ei ole kuin sisaret ei yhtään kaveria saati sitten ystävää niin blogi maailma antaa niin paljon myös sitä ystävyyttä...ja kivaa on etenkin se että saa samanhenkisten kanssa jakaa ajatuksia..Minulla on melkein 4kuinen poika vauva hoidossa ollut koko päivän...tyttäreni lähti isomman poikansa kanssa lintisille, ihana hymy poika ja mumska saa antaa kaiken huomin nyt vaan hänelle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)Ei miullakaan hirveästi ystäviä ole, mutta tuntuu että blogi on ollut yksi ystävä, samoin kaikki ihmiset, jotka täällä ovat kommentoineet.
Siulla onkin ihanaa aikaa, kun on pieni lähellä ja saat hoitaa häntä :)