keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Loman viettoa

Kiitos oikein paljon kommenteista ja "rukseista" tuohon edellisen postauksen alle. Nyt tiedän, etten ihan itsekseni täällä höpise :)
Miun loma on mennyt hujauksessa! Olen jo puolessa välissä ja kaksi edellistä päivää on mennyt joululahjojen tekemisessä. Tänä vuonna omatekoisia lahjoja tuleekin aika monta. Jokaiselle jotakin. Yhtään lahjaa en varmaan osta kaupasta, vaan kaikki teen itse. Toivottavasti ne kelpaa...
Muistan kerran, kun rahat oli tiukalla, ompelin kummitytölle housuhameen (tyttö oli vielä melkein vauva ja housuhameet oli muotia). Tytön äiti ei kertaakaan laittanut sitä housuhametta tyttönsä päälle. Silloin meni vuosia ennenkuin uskaltauduin kenellekään tekemään mitään. Jotkut eivät arvosta omatekemää, kun "parempia" saa kaupasta.
No, ainakin nämä miun läheiset arvostavat ja ymmärtävät itsetehtyjen lahjojen arvon (hyvin opetettuja ;) ).
Eilinen päivä meni täysin neuloessa ja toissapäivä askartelussa. Äsken räpsin valmistuneista kuvia, mutta tietystä syystä en niitä voi vielä julkaista, vasta Joulun jälkeen. Kiersin kameran kanssa olkkarissakin, kun eilen laitoin lisää väriä ja lämpöä olkkariin (otin yhteensä 46 kuvaa ja jokaista tuli vain yksi...tai no, Nasusta tuli kolme :) ).
 Kelkan päälle tulee lähempänä Joulua jotain muuta, nyt se on aika tyhjä...
Telkkarissa pyörii näköjään aamutohtori :)
En mie sitä katsonut, telkkari vain jäi päälle.
Punainen on se ripaus lämpöä ja tunnelmaa. Ja mummon  tekemä päiväpeite sohvan päällä.
 Ruokailutila, jota harvoin käytetään. Mutta onhan se kiva olemassa ja tällekin osalle on jokin käyttötarkoitus.
 Lehtilaatikko pitäisi tyhjentää ja viedä keräykseen mainokset ym. Nyt vain sensuroin pursuavan laatikon :)
 Ja Nasu. Sen piti päästä poseeraamaan. Aiemminhan se makasi sohvalla kaikessa rauhassa (siitä tulikin neljä kuvaa...).
 Poseeratkoon nyt sydämensä ♥ kyllyydestä.
 Ja sitten vähän mau'utaan...
 Perhepotretti seinämä. Taulu vähän epäonnistui, kun salama heijastaa. Olen miettinyt tuon taulun tilalle jotain omatekemää. Mutta vielä en ole raaskinut luopua Kaj Stenvallin Ankasta.
Nyt mie odottelen, että eräs kaveri tulee hakemaan miut heille. Tässä odotellessa aion katsella Youtubesta videoblogeja = vlogeja ja samalla neulon vähän. Pitää varmaan laittaa lahjaideat muistiin, kun niitä tuntuu tupsahtelevan koko ajan uusia :)
Jos en kirjoita muistiin, kohta en edes muista, mitä ideoita miulla oli. Yksi ongelma näissä ideoissa on... Riittääköhän aika niiden toteutukseen?
Mutta nyt kahvin keittoon. Moikka!

3 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Nasua näyttää kiinnostavan häkin lintukoriste:)

Mukavaa loman jatkoa!

Anja kirjoitti...

Kivoja kuvia teiltä ja ihania juttuja bongailin kuvista, kuten matkalaukut, minullakin on yksi..ja sit oli ihana arkku sohvan takana se pieni..ja paljon muuta, rautasohva on kutsuvan pehmeä..ja ruokailutila mikä ihanuus :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Nasu♥♥ Haistelee lintua häkin päällä...ja varmasti miettii, että olisi aito...nammm...:D