sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Huomenta!

Niin se taas yksi loma lähenee loppuaan. Heräsin jo kuudelta, kuten melkein joka aamu tällä lomalla. Ihan kiva, pidempi päivä ja saa enemmän aikaiseksi kun herää aikaisemmin.
Askartelujuttuja miulla ei ole esiteltävänä, kun ne on niitä salaisia.... Ahkerana olen kuitenkin ollut joka päivä.
Eilen tuli mieleen ajatus, ihana mennä töihin :O Harvemmin noin, yleensä inhottaa, kun loma loppuu.

Keittiössä olen puuhaillut nykyisin tosi paljon! Leivon jotain melkein joka päivä tai ainakin joka toinen.
Eilen paistoin mokkapaloja tämänpäiväisille isänpäiväkahveille, johon miunkin iskä tulee.
En ottanut kuvaa niistä mokkapaloista :) vaan keittiöstä. En ole varmaan esitellyt meidän uutta pöytää? En ainakaan muista. Tuossa kaksi vanhaa varista istuu aamukahvilla ja ruoka-aikaan (paitsi että vanhempi tyttö muutti vähäksi aikaa takaisin kotiin).
Meillä on niin pieni keittiö, että tuollainen pikkupöytä jättää kivasti lattiallekin tilaa ja mahtuu paremmin tekemään keittiöhommia.
Tytön jotain rasvapulloja on tuossa kahvinkeittimen takana, kun kaappitila loppuu kesken.
Yhtenä päivänä järjestelin kaappeja, kun rupesi ärsyttämään, ettei mitään löydy. Kerran ostettiin suodatinpusseja, kun luultiin, ettei niitä ole. Nyt siivotessa löysin puoli pakettia. Kerran pyysin miestä ostamaan sokeria, mutta sitä löytyikin täysi paketti. Tytöllä on niin paljon kaikkea kuivamuonaa (linssejä, papuja, couscousia....), että meidän vaatimattomat roippeet hävisivät niiden alle. Nyt järjestin korkeaan kaappiin tytölle pari hyllyä ja omille rojuille loput . Nyt löytyy, mitä etsitään ja tarvitaan.
Nyt taidan lähteä kahvin keittoon ja käyn katsomaan Näkijää. Sunnuntaiaamun traditio: herätä aikaisin ja katsoa Näkijä. Ei sitä enää montaa jaksoa taida tullakaan, kun sarja loppuu kokonaan. No, kaikki hyvä loppuu aikanaan...
Mukavaa sunnuntaita ja Hyvää isänpäivää kaikille isille (tuskin kukaan isi täällä käy.. :) )!

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Kaunis ja kotoisan näköinen keittiö!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Maanvaiva kirjoitti...

Mulla on kuivaaine lipasto niin täynnä kaikkea mahdollista, mutta kun olen kaupassa niin en koskaan muista mitä siellä tarkalleen on, niin aina tule ostettu lisää. Hukun kohta makarooneihin :D
Söpö pieni keittiö :)