sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eikka kävi kylässä

Eino-myrsky pyyhkäisi meidänkin ylitse tänään ja vei sähköt mennessään. Miulla oli ruoka uunissa, pesukone päällä ja olin virkkaamassa koukku suorastaan höyryten. Kaikki keskeytyi ja nälkä kurni mahassa, joten päätettiin käydä sitten nuoremman tytön työpaikalla kaupungissa syömässä. Ihan älyttömän hyvää ruokaa!
Äsken tultiin kotiin ja suunniteltiin jo pakasteiden kuskaamista iskän pakastimeen toiselle puolelle kaupunkia, kun sähköt räpsähtivät päälle. Heti kohta menikin sähkölaitoksen auto meidän ohitse ja nyt mie istun kaikessa rauhassa omalla neulontatuolilla bloggailemassa, ruoka on jälleen/edelleenkin uunissa valmistumassa, mies nukkuu ja kissat torkkuu, pesukone laulaa.
Nasun uusi lempipaikka. Mie erittäin "wiksuna" ajattelin, että laitan koriin torkkupeittoja. Että tuosta niitä sitten saisi tarpeen mukaan ottaa. Vaan eipäs oteta, kun eräs makoilee niiden päällä kaiket päivät ja yöt :)
 Oikein rauhallista ja mukavaa, lämpökin alkaa tulemaan. Talo olikin jo vähän viilentynyt parissa tunnissa, meillä kun on nykyään pelkästään sähkölämmitys. Eli kaksi tuntia siihen katkokseen meni.
Hyvän ruuan lisäksi sain muutaman kivan lehden. Ihan itse valitsin pinosta. Ja tottakai ensimmäisenä valitsin sen, jonka kannessa komeilee Tauno Palo.
Lehdet on vuodelta 1958, vähän iltalukemista :)
Loppujen lopuksi ihan mukava päivä. Saatiinpahan vähän vaihtelua tähän kotona nyhjöttämiseenkin. Mutta nyt kyllä tekis mieli kahvia. Taidan lähteä keittämään ja kohta koukku savuamaan taas :)
Ihanaa, kun virkkaaminen ja neulominenkin taas maistuu :)
Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

4 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Hyvä et sähköt tuli takas. Meillä on parvekkeella sellainen meteli ton tuulen takia et tuntuu et kohta lentää lasiseinät tuulen mukaan mäen päälle. Hui

Leea kirjoitti...

Onneksi saitte sähköt suht pian takaisin! Kivan näköisiä lehtiä, noin vanhoissa lehdissä mainoksetkin on aina hauskaa luettavaa :)

Sirutuuli kirjoitti...

Täälläkin tuulee vieläkin. Mutta onneksi sähköt on pysyneet.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Täälläkin puuskissa tuuli ihan kunnolla, mutta sähköt ei katkennut kertaakaan...onneksi...:)