lauantai 24. syyskuuta 2011

Ystävälle tunnustus

"Ystävyys on akku elämän arjessa!"

Sain tämän ihanan tunnustuksen Janskulalta My way-my life -blogista.
Kiitos ystävyydestä!

Voit antaa tämän tunnustuksen kenelle haluat, ystävyyden osoituksena, jos haluat. Mutta muista säännöt, eli kerro keneltä olet tämän saanut jne.

Haluan kiittää blogiystäviäni ja jakaa tämän seuraaville blogiystäville:

Sariliini

Voisin jatkaa näköjään listaa ihan loputtomiin :)
 Miulla tuntuu olevan paljon ystäviä täällä, osa aivan uusia tuttavuuksia ja osa jo pidempään "blogiuralla" mukana olleita. Ja taas niitä ahkerimpia kommentoijia :)
Ja joiden kommenttia oikein odottaa, jos ei pitkään aikaan mitään ole kuulunut. Ja tottakai myös heidän blogipäivityksiään odottaa eniten :)
On se vaan niin jännä juttu, että täältä löytyy ihmisiä, jotka tavallaan tuntee, mutta ei kuitenkaan oikeasti tunne (tietenkään). No jollain tavalla kuitenkin.
En olisi ikinä uskonut ja tuskin kukaan uskoo, joka ei itse blogia pidä.
 Miekin aloitin blogin aikoinaan ihan vaan kokeilun halusta. En ollut seurannut blogeja juurikaan ja ihan vain halusin kokeilla, mitä tämä on ja osaisinko. 
Toisaalta käsitöiden esittely oli se tärkein syy. Eli alkujaan tämä oli (tai siis se Vuodatuksen blogi oli) puhtaasti käsityö -ja kissablogi. Nyt tämä on vähän sitä sun tätä, ei päätä eikä häntää välillä :)
Samalla kuitenkin henkireikä kaiken keskellä. Mitähän mie tekisin, jos ei blogia olisi ja teitä siellä toisella puolella? En tiedä, enkä keksi mitään korvaajaa. Facebookkilaiseksi miusta ei oikein ole. Olen jopa harkinnut sen tilin sulkemista useampaan otteeseen, kun en sinne juuri mitään kirjoittele. Joskus mietin, laittaisinko sinne tämän blogin näkyville. Onneksi en laittanut vaan olen pitänyt tämän erillään siitä. En halua, että kuka tahansa töissä tai puolitutuista pääsee meidän kotia tai miun käsitöitä katsomaan. Tarkkaan olen harkinnut, kenelle tästä olen kertonut.
Ja silti te, puolituntemattomat näette nämä, mitä tänne laitan. Ja naamakin vielä näkyy profiilissa :)
Hassua :) Mutta jotenkin aivan eri asia.

Kiitos!



17 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Kiitti kamu!!! <3

Marika kirjoitti...

Niin se vaan on, kaikki ystävät ovat tärkeitä ja ihania, nekin joihin ei silmästä silmään välttämä tule koskaan törmättyäkään :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi kiitos Sirutuuli ihanasta tunnustuksesta...olen tosi hyvilläni tuosta kiitos viellä kerran.♥

Aseman laidalla kirjoitti...

Siis...mä oon niin otettu *piip* Ihan oikeesti!!!

Samat on fiilikset täältä sinnekin päin.

Suurkiitos ja halauksia!! Palailen aiheeseen ;D

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisia ajatuksia ollut minullakin blogista ja sen pitämisestä -nyt vaan jo niin moni tuttukin tietää (yks aina kertoo toiselle), että olen jo ihan pihalla siitä ketkä kaikki lukee!
Mutta blogikaverit on ne jotka kommentoi ☺

Liisa kirjoitti...

Voi KIITOS Sirutuuli, kylläpä lämmitti mieltä...enemmän kuin "mikä tahansa" tunnustus jopa!
Mullakin samanlaisia mietteitä, just samoja juttuja FB:n suhteen miettinyt myös. Ja oon onnellinen, etten silloin blogiurani alkuhuumassa julkaissut FB:ssä. On hassua, miten eri asia on ventovieraille (joista monista onkin täällä tullut ihmeenkin läheisiä..jotenkin...tavallaan...) kotia ja raottaa ikkunaa omaan elämäänsä kuin juuri niille oikeasti tutuille tai puolitutuille. Mäkin olen vain harvoille ja valituille kertonut luottamuksella blogistani. Nekin oikeastaan oikeita ystäviä, joiden tiedän olevan oikeasti kiinnostuneita.
Tulee kyllä olemaan vaikeaa laittaa tämä tunnustus eteenpäin, kun teitä blogiystäviä alkaa olla jo aikamoinen joukko :))
Hyvää viikonvaihteen jatkoa sinulle blogiystäväin!

Sussi kirjoitti...

Kiitos, ilahdutti suuresti:)

Bloggailu on kivaa ja ainakin minulle tärkeä henkireikä:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Sun blogisi on sellainen mun päivän/viikon piristys, aina sitä odotan ja ekaksi luen. Itselläkin samansuuntaisia puuhasteluja, kissoja kotona jne. Eli jatka samaan malliin ja sinne mukavia lämpöisiä ruskanvärittämiä syyspäiviä t. Sariliini :-)

Liisa kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta. ja kiitos!

Miia kirjoitti...

Voi kiitos, lämmitti mieltä kovasti <3

Sari kirjoitti...

Kiitos ihanasta tunnustuksesta!<3
Minulle bloggailu ja blogiystävät ovat myös niin tärkeitä! FB on jäänyt aivan jalkoihin!=)
Palaan pikapuoliin asiaan!=)

gone to the beach kirjoitti...

Olipa ihana tuo sinun saama tunnustus!! Kyllä ne tietyt blogit (varsinkin oman blogin lukijat) on tärkeitä. Ja mukava kun sähköpostiakin on mahdollista laittaa jos on enemmän viestiä toiselle. Sinun kuulumisiasi on mukava odotella. Kiva kun sellaisia "jalat maassa" tyyppejä tapaa. Hyvää viikon alkua!

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Joskus sitä löytää kivan blogin ja kiinnostuu niin että pitää kaikki lukea läpi. Näin kävi nyt kun löysin sinun blogisi. Parissa illassa luin koko blogisi läpi :) Kiitos kivasta blogista, klikkaan itseni lukijaksikin saman tien.

Riitta kirjoitti...

Kaunis kiitos blogiystäväin ♥

Sirutuuli kirjoitti...

Olkaa hyvät ja kiitos kommenteista! Tuli taas niin hyvä mieli kaikista :)
Susu: Kiitos ja tervetuloa!

eikku kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Kiitos, oikein mieltä lämmittää tämä tunnustus!! Ja mielellään tämän jaan myös eteenpäin! :o)