torstai 15. syyskuuta 2011

Torstai

Kiitos paljon kommenteistanne edelliseen.
~ Kuvat ei liity tarinointiin mitenkään, kunhan räpsin sieltä täältä ~
Nyt tuntuu ihan perjantailta. Mies on tämän ja huomisen päivän lomalla myös, oli tilipäivä ja tehtiin kunnon kauppareissu. Siis ihan ruokia ostettiin kahdesta eri kaupasta sekä siivoustarvikkeita kolmannesta. Laskut on maksettu ja on tosi "kevyt" olo :) (päästiinpäs niistäkin rahoista :) )

No ei sentäs. Vaan aina ne maksamattomat laskut harteita painaa ja nyt kun ne on ajantasalla, on kevyt olo. Ja ruokaa pakastimet (3 kpl!) ja jääkaapit (2 kpl!) täynnä ruokaa, ainakin kahdeksi viikoksi. Eipähän tarvi niitäkään miettiä. 
Joku voisi luulla, että meillä on joku suurperhe, kun pakastimia on kolme ja jääkaappeja kaksi :) Vaan ne on kaikki pieniä, pieni arkkupakastin, jääkaappi-pakastin yhdistelmä ja jenkkikaappi pienellä pakastimella. Kivahan se on, että voi ostaa isommat satsit kerralla ja mahtuu kunnolla säilyttämään. Kivennäisvedetkin mahtuu jääkaappiin ja saa heti kylmänä, kun janottaa.
Siivoustarvikkeet ostettiin Robin Hoodista ja melkein hypin riemusta, kun huomasin, että Softlanilta on tullut uusi huuhteluaine. Nimittäin persikan tuoksuinen!! Silloin, kun likat oli pieniä, käytin vuorotellen vaniljaa ja persikkaa. Jossain vaiheessa se persikka hävisi ja jouduin etsimään uuden tuoksun, joka sekin hävisi markkinoilta. Nyt se iki-ihana persikka on tullut takaisin :) Miun on tosi vaikea löytää hyviä tuoksuja, jotkut käyvät särkemään päätä ja jotkut eivät vain tuoksu miltään. Ja jos käyttää yhtä ja samaa, siihenkin tuoksuun turtuu, joten on oltava ainakin kaksi eri tuoksua.
Kehyksestä puuttuu kuva, koska nuoremman tytön rippikuvat on hävinneet jonnekin kummallisesti. Ja semmoisen mie tuohon haluaisin...
Koko viikko on jotenkin ihmeellisesti vierähtänyt ilman, että oisin mitään erikoista saanut aikaiseksi. Mitä nyt mattoja olen peseskellyt pitkin viikkoa, pyykkiä ja sen semmoista, mitä ei oikein kannattaisi edes mainita :)
Mutta ainakin olen levännyt ja olokin alkaa olla aika virkeä yskän ja nuhan vielä kuitenkin häiritessä normaalia olotilaa. Ei kuitenkaan paha. 
Meidän matot on nyt muuttuneet isoista kapeisiin. Ne lankamatot oli virheostos näiden kissojen kanssa. Niitä ei voi pestä ollenkaan, vaan pitäisi kiikuttaa pesulaan. Ja näillä kateilla on semmoinen tapa, että jos matto on puhdas, juuri sen kohdalla alkaa oksettamaan ja tottakai ne oksennukset täytyy heittää juuri sille puhtaalle matolle. Vaikka ne pyyhkii pois, jää jäljet ja lankamatoista oksennuksia ei saa mitenkään pois. Ja Julialla on kumma tapa vetää peräpäätään pitkin puhdasta mattoa ja siitäkin jää viiru, yäk. No, kapeat matot on helppo heittää koneeseen ja muutaman päivän kuivattelun jälkeen saa taas lattialle, kunnes jompi kumpi tulee ja oksentaa...

Mie alan vihdoin ja viimein päästä syksyn tunnelmaan. Olen viritellyt kynttilöitäkin pöydälle ja valoja, joita voisi poltella. Yhdessä vaiheessa olin jo vaipua johonkin alakuloon ja mie kuitenkin tykkään syksystä. Se on vuoden parasta aikaa. Ehkäpä tauti vaikutti mielialaankin, joka nyt on piristymässä :)
Tunnelmallista torstaita kaikille!

9 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihania asetelmia olet kuvannut!

Juu, muistan tuon oksentamis ongelman, kun meillä oli kisu....ja aina valkoiselle puhtaalle matolle....☺

Ihanaa syksyistä torstaita sinulle!

gone to the beach kirjoitti...

Ihanan positiivis-viritteinen postaus....kiva että asiasi ovat hyvin. Ihania asetelmia pöydällä.

Kirsikka... kirjoitti...

Pitää ihan kysyä, mikä ihana sininen vilahtaa yhdessä kuvassasi?? Aivan ihanan sininen!!!! Suloista torstaita!

P kirjoitti...

Mukava blogi sinulla:) Jokin aika sitten löysin tänne ihan sattumalta.

Onkohan vika minun tietokoneessani vai jossakin muussa, mutta blogin tekstejä on välillä tosi hankala lukea, koska ne näkyvät näytöllä niin haaleina. Olisiko tekstiä mahdollista saada tummemmaksi?

Liisa kirjoitti...

Ihana tuo kissojen tapa...mut ehkä se onkin just siinä, että ne puhtaat matot pitää "merkata" jotenkin... Mäkin kyllä suosin niin paljon kuin mahdollista pieniä puuvillamattoja, jotka mahtuu omaan koneeseen. Varsinkin kun lähes kaikki on valkosta, niin eihän ne lattioilla kauaa lapsi- ja koiraperheessä valkosina pysy ;)
Edellistä postaustasi vielä kommentoitava, että kyllä sai taas taikamaali valkoinen ihemitä aikaan! Tosi ihanan raikas ja seesteinen tunnelma eteisessä nyt! Me likey ;D

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihana asetelma tuossa ylimmässä kuvassa!

Minulla on blogissani sinulle jotain ;)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!

P: Korjasin asian, teksti on tummennettu. Kiitos, että kerroit :)

Sussi kirjoitti...

Koirilla on muuten sama tapa, aina matolle.

ja niin totta kirjoitat pesuaineista, aina se hyväksi todettu merkki katoaa markkinoilta. Eilen erehdyin ostamaan pullon uutta pesuainetta ja voi kamala mille pyykki tuoksui. Sai viedä ne ulos kuivumaan. Kyllä jää loppupullo käyttämättä.

Sirutuuli kirjoitti...

Miullakin jäi kerran yksi pullo käyttämättä ja heitin muutaman käyttökerran jälkeen roskiin. Nyt tuoksuu eiliset pyykit ihanalle persikalle :)