lauantai 7. toukokuuta 2011

Wau!

Mies vähän vihjaili äitienpäivälahjoista, että niitäkin pitäisi ostaa. Mie sanoin, että jos lähdetään kirppiskierrokselle ja saan valita lahjani, olen tyytyväinen. Muuten en tarvitse mitään.
Hänhän suostui tottakai, koska hänestä on tullut samanlainen kirppisfriikki kuin miusta :)
Hyvin koulutettu ;) Me todellakin kumpikin viihdytään kirppiksillä ja yleensä niillä viivytäänkin kauan. 
Olen tässä kyllä pari päivää paasannut kaikille, jotka jaksaa kuunnella, että miten kallista näillä meidän kirppiksillä on. Niinhän ne yleensä...
Tänään tein päätöksen, että vitosta enempää ei makseta mistään tavarasta, mutta tuskimpa sieltä mitään löytyykään niin halvalla...
Mutta kuinkas kävikään, 4€: n alle jäi yksittäisen tavaran hinta, jopa 1.50€ maksoi jotkut. Ihmeiden aika ei ole ohi!
Kaikkien hintaa en muista, kun joissain paikoissa ottivat hintalaput pois. Kolme alumiinivuokaa yht. 1.50 (ulos ajattelin näitä), raastin 1.50, kodin kuvalehti 1.50, käyttämätön lakana ompeluksiin 4€, ruukku 3€, kuminauha 1€, leikkurit ja mittanauha 1€, emalitarjotin 2.50 ja peltipurkki 4€.
Peltipurkki (taas :) ) oli 1 ja 2 €:n välillä, Vaaka 3.90!!!!! (toisella kirppiksellä samanlainen, eri merkkinen 18€) <- löytöjen löytö!, reikäkauha 1.50

Ja sitten sellainen unelmien löytö, jota en villeimmissä kuvitelmissa ja unelmissakaan uskonut ikinä löytäväni! Etenkään tästä käpysestä kylästä.
Erittäin painava peltilaatikko, mikä lie arkistohommeli:  !! Ihana!!!! Ei kyllä ole hajuakaan, mihin tuon laitan tai mitä siellä säilön, mutta kun halvalla, melkein ilmaiseksi sain, olihan se ostettava :)

Jos joku lukijoistani sattui olemaan samaan aikaan kierroksella: se olin mie, joka hihkui innoissaan ja kiekui siellä =) Oikeasti en meinannut nahoissani pysyä löytöjen äärellä ja ihmiset kääntyivät katsomaan :) Onneksi mies ei ole häpeilevää sorttia, vaan kulki urheasti vierellä :)

Juuri tässä yhtenä päivänä juteltiin yhden työkaverin kanssa näistä kirppiskierroksista ja hän on aivan samanlainen (johtuneeko sitten siitä, että meillä on peräkkäisinä päivinä synttärit :) ). Hänkin koluaa tarkkaan kaikki hyllyt, ei näe, ei kuule mitään ja suunnattomasti riemastuu, jos halvalla löytyy hyvää tavaraa. Aivan kuten miekin.

Aivan mahtavan ihania äitienpäivälahjoja sain :)

Sain mie myös Nellyn paketin tänään. Ihanaa, kun niitä saa hakea viikonloppunakin nykyään. Ei ole enää vain virka-aikaan aukiolevia posteja.
♥Aivan ylisöpöt balleriinat, näistä oli pakko ottaa kuva. ♥
Tuli siinä paketissa muutakin superhalpaa. Villatakki, neule ja 3/4 hihainen t-paita, kaikki Vilan. Mie tykkään kyseisen merkin tuotteista, yleensä en merkeistä välitä. Mutta jos nykyään saan halvalla Vilaa, ostan kyllä! Miulla on takki ja yksi neuletakki jo ennestään. Takuuvarma, että mahtuvat päälle ja vielä näyttävät hyvältä. Suosittelen!
Vaatteista en kyllä viitsi kuvia ottaa, kun itteään on niin vaikea kuvatakin. Ja tuskin teitä kiinnostaakaan :) Ja mie en ole yhtään valokuvauksellinen :)
Ihan mahtava päivä!
Ja se miun yksi ystävä, josta olen untakin nähnyt, otti yhteyttä :) Miun pitäisi vain miettiä, mitä vastaan viestiin :)

Kyllä se aurinko hymyilee taas tähänkin risukasaan, vaihteeksi :) ainakin vähän aikaa. Nyt pitää nauttia siitä ja lähden kohta pihalle kukkapenkkejä tonkimaan!

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille ja mahtavan suloista äitienpäivää kaikille teille, äideille ja mummoille!

13 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihania löytöjä, ihana mies:)
Oikein aurinkoista äitienpäivää sulle.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jospas sinulla oli tuuria kirppiksellä.. hienoja löytöjä totta tosiaan olet tehnyt..:)

Hyvää Äiteinpäivää!

Aseman laidalla kirjoitti...

Totta tosiaan hienoja löytöjä ja mieskään ei hassumpi ;D

Ilo pulppusi tännekin rintaan sinun iloisen postauksen ansiosta!!!! You make me smile!

Oikein aurinkoista ja iloista äitienpäivää sinulle, Sirutuuli!

Anonyymi kirjoitti...

Ei meiän kirppiksillä oo tommosii...tai sit mä vaan olen superhuono löytämään mitään silloin kun käyn.
Sisko sitten löytääkin vaikka mitä!

Mukavaa äitienpäivää!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Mie koluan ja tutkin niin tarkkaan kaikki kirppikset, ettei vaan mikään mene ohi ja aikaa kuluukin tunti/kirppis :)

Senni kirjoitti...

Oi mikä mies sulla, mistä tuollasia löytyy?? ;) Meijän iskä ei kyllä kaupoilla, ei ees kirppiksellä, viihy. Toisin ku mä!

Mahtavia löytöjä oot tehnyt. Tuollasta vaakaa määkin oon ettinyt, mutta noissa hinnoissa ne täälläkin pyörii ja se on liikaa!!! Ton 3.90 siitä voisin maksaakin :)

Sirutuuli kirjoitti...

:) Me ollaan aina käyty shoppailemassa yhdessä :)
Tuo vaaka oli kyllä tosi halpa, tajusikohan myyjä, että enemmänkin olisi voinut pyytää. Ei ainakaan ymmärtänyt sen arvoa, onneksi :)

Hanna kirjoitti...

Ihania löytöjä, tuo peltilaatikko varsinainen löytö!! :) Mekin huomenna suunnataan kirppikselle, miehen ehdotuksesta! :D ♥

Liisa kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kivoja lahjoja sait siis :)

Ja ihanaa, kun mihesikin viihtyy kirppareilla kanssasi! Minunkin yhä paremmin ja paremmin, intressit on siellä hyvin erilaiset, mutta väliäkö tuolla, kunhan viihtyy ;) Eikä tarvitse itkien pakottaa mukaan ;D

Ja sen vielä haluan sulle sanoa, Sirutuuli, että nämä sun postaukset on aina niin rehellisiä, AITOJA, tulee hyvä mieli ja kotoinen olo lukiessa...

Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei :)
Ihania löytöjä olet tehnyt, minullakin on periaate etten kyllä maksa kirppareilla ylihintaa olen siitä hyvinkin tarkka, minäkin tykkään yli kaiken koluta kirppareita ja voi sitä riemua kun jotain löytöjä tekee..ja vielä halvalla..Tietty on joitakin juttuja kun olen jättänyt ostamatta jonkun tavaran sen hinnan takia ja sekös vaivaa sitten kaiken aikaa..joskus käy niin että sitten menen takisin kyseille kirpparille ja ostan sen..
Oikein ihanaa äitienpäivää sinulle..

Tupu kirjoitti...

Ihanaa Äitienpäivää myös sinulle, minä pidän myös kirppiksillä kiertelemisestä.
Sinulla olikin oikein aarteiden päivä.

Hallatar kirjoitti...

Oivallisnen äitienpäiväidea, päästä kirppikselle! =)))
Ja oivalisia löytöjäkin... =)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teillekin :)