tiistai 17. toukokuuta 2011

Tunnustusta

Sain tunnustuksen blogista: Askartelin itte. Kiitoksia oikein kovasti!
Tähän kuuluu 8 tunnustusta tai siis asiaa itsestä.
Yritän keksiä jotain uutta.

1. Mie olen sellanen, jolle aina sattuu ja tapahtuu, etenkin sattuu. Eli olen kauhea koheltaja, vaikka muuten olenkin rauhallinen.
2. Miulla on hörökorvat 8). Joskus, kun olin lapsi, joku lääkäri olisi leikannut ne ilmaiseksi. Olin jotain muuta asiaa siellä toimittamassa, kun hän yhtäkkiä laukaisi, että hän voisi leikata korvani. Onko minuu kiusattu niiden takia ym. Olin ihan hölmönä ja katsoin suu auki. No, ei ole kiusattu, enkä ole koskaan edes ajatellut korviani :o
Olisi ehkä kannattanut leikkuuttaa, kun ilmaiseksi olisin saanut. Ne nimittäin paleltuvat herkästi :)
3. Tämä kuvastaa sitä, mitä olen
Yöpaita, jota ajattelin kyllä ihan tunikana käyttää. Rakastan rokkia, kaikenlaista rokkia, hard rockia ja pehmeämpää, 50-lukulaista ja kaikkea, mikä on rock :) ja heviinkin asti menevää...
4. Ööh...vaikeaa...olen aina ollut kauhea lukutoukka. Romaaneja lähinnä. Hömppää ja jännitystä enimmäkseen. Joskus nuorempana saatoin lukea koko päivän tekemättä mitään muuta. Tai yön, vaikka aamulla olisi ollutkin aikainen herätys. Äiti sanoi, että jos lukisin läksyjä yhtä ahkeraan, mie oisin nero :)
5. Nuorena haaveilin tulevani sairaanhoitajaksi (ihan ykköstoive) tai sihteeriksi. Ja jos olisin mies: rekkakuskiksi tai merimieheksi. Nyt olen hoitoalalla, mutten sairaanhoitaja. Ja voisin lähteä merille ihan tuosta noin vaan. Nykyään kun naisetkin voi mennä :) Vaikka hyttisiivoojaksi tai mitä tahansa.
6. Olen yrittänyt miestä houkutella, että lähtisi ulkomaille töihin (heidän töissään on mahdollista), mie lähtisin mukaan. Viivana! Jossain vaiheessa oltiin tosissaan menossa Norjaan kalatehtaalle töihin 90-luvun laman aikaan, kun ei kummallakaan ollut töitä. Se sitten jäi jostain syystä.
7. Mie olin ennen hirveän! ujo. Niin ujo, etten suuta uskaltanut avata porukassa tai muutenkaan muiden kuin tuttujen kanssa. Menin mummon selän taakse piiloon, jos joku vieras ihminen tuli puhumaan miulle. Pelkäsin mokaavani ja puhuvani typeriä.
 Nykyään on ujous karissut. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä puheliaammaksi käyn. Enkä yhtään välitä, mitä ihmiset miusta ajattelevat, ihan sama :) Jos katsovat, että tuo on ihan pimeä, siinähän katsovat :) Saatan ja usein teenkin niin, että olen jonkun ventovieraan kanssa esim. hississä tai jossain seisoskelemassa, juttelen kuin oltais tunnettu piiitkään :)
8. Täytän Juhannuksena 40 vuotta, eikä tunnu missään. Ainakaan vielä :) Ei ole neljänkympin kriisiä, kun miulla oli kolmenkympin kriisi :). Tunnen itseni 30 ja ihan pikkasen risat- vuotiaaksi tai jopa alle sen :)

1. Kaikki kotona?
2. Pitsienkeli
3. Mummun huusholli
4. Äärelä II
5. Vaniljainen
6. Siipien suojassa
7. Lemon gay
8. Hotel de Teddy

Yritin löytää sellaisia blogeja, joilla ei tätä vielä ole (jollain kyllä saattaa ollakin, ehkä mennyt ohi silmien) tai sellaisia, joille en ennen ole tunnustusta antanut tai sellaisia, joilta olisi kiva kuulla jotain lisätietoja itsestään :)
Blogit on satunnaisessa, ei paremmuusjärjestyksessä :)

Hurja juttu! Eilisellä videolla on ollut katsojia yli 300! Ennätys!

13 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kiitos, Siruliini, kovasti.
En vain tiedä, mitä salaisuuksia on vielä kertomatta, kun puolessa vuodessa olen loruillut jo ummet ja lammet muutenkin.
Katsotaan, mitä löytyy..

Markka kirjoitti...

Hyviä tunnustuksia! Näitä on hauska lukea. 7:s on kiva, sama täällä :).
Ja ihminenhän on just niin vanha (tai nuori) kuin tuntee olevansa, eikö vaan.

Sirutuuli kirjoitti...

Ole hyvä Sirkku :) Tulen sitten lukemaan, kun laitat paljastukset :)
Markka: =)
Aivan, ikä ei ole kuin numeroita :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoja tunnustuksia.

Sinulla on käynyt hyvä tuuri, kun ei ole kiusattu. Lapset ovat joskus tosi julmia.

Hyvää loppuviikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos isosti ♥
Koitan katsoa jossain välissä kun milloin teen postausta josko vielä jotain uskallan tai kehtaan tunnustaa ☺ -mä olen ollut aika haka kertomaan asioita, ja nyt meinaan kyllä pitää vähän paussia!

Mutta yritän pitää mielessä ☺

anja kirjoitti...

Kivoja tunnustuksia sinulla! Olet iloinen ja itsellinen nainen!

Äärelä kirjoitti...

Kiitos Sirutuuli! Minusta kaiken on saattanut jo lukeakin, rivienvälistä ainakin, mutta koitan jotain töherrystä saada aikaiseksi... Siulla oli kiva tuo kuva tuossa, kertoo paljon, saatan jatkaa sitä linjaa!

Liisa kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!!! Minä jo koko illan miettinyt, mitä tunnustaisin itsestäni, hih ;)
Tosi kiva aina näitä lukea... Nämä sun jutut on aina niin kertakaikkisen ihanan rehellisen oloisia, siis aitoja!
Hei, huomasin muuten, että olit voittanut Pepin arvonnassa! Onnea hirmuisesti, ihanaa, kun sua nyt onni suosii!!!
Mukavaa viikon jatkoa ja halauksia!

Päm kirjoitti...

Kiitti tunnustuksesta! Olinkin just vähän aikaa sitten saanut tämän tunnustuksen, mutta on aina ihana saada uudelleen, olet ihana! Ja ihania oli tunnustuksesikin, niin aitoja :)

Kivaa viikon jatkoa!

Sari kirjoitti...

Yhtäläisyyksiä pukkaa! Tuo lukeminen on minullekin rakas harrastus ja rekkakuskiksi olisin ruvennut, ellei perhe olisi laittanut niin kovasti vastaan. Vieläkin se välillä kummittelee tuolla haaveissa, joten katsotaan teenkö sen ennen viittäkymppiä. Ja myös minusta oli mahtava täyttää 40, kun kriisi todella oli silloin kolmekymppisenä. Nyt on niin seesteinen ja hyvä olo (iän puolesta).

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: Olen ollut tosi onnekas, ettei ole kiusattu. No, kaikki kyllä sanovatkin, etteivät nää miun korvat mitkään silmiinpistävät ole. Onneksi melko pienet, vaikka höröllään ovatkin :)
Pepi: ole hyvä :)
Anja: kiitos :)
Äärelä II: Aina sitä jotain uutta löytyy, miekin olen paljastellut kohta varmaan kaikki itsestäni :)
Jatka vaan samaa linjaa :)
Liisa: Ole hyvä ja kiitos samalla :)
Päm: Ole hyvä ja kiitos :)
Sari: Miekin kyllä voisin sitä rekkaakin ajaa, istuin penskana iskän kyydissä kesäisin, kun hän kävi töissä :) Meillä on suvussa nuo merimiehet ja rekkakuskit :)
Hyvä, että kriisit on kärsitty siulla sekä miulla :)

Possumamma kirjoitti...

ÖINEN TERVEHDYS!:)

Kiitos tunnustuksesta:)

Hih, mua huvitti tossa alhaalla toi ruksivaihtoehto "mee kottiis siitä" :D

Sirutuuli kirjoitti...

Possumamma: Ole hyvä :)
=)