keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Tiistain viettoa

Eilen kävimme taas pyöräilemässä iltapäiväunien jälkeen (huom! nämä olivat joko ensimmäiset tai toiset päikkärit miulla tänä vuonna, en vaan osaa yleensä päivällä nukkua).
Tänään kävimme Mikonsaaressa, todella ihana paikka. Pari pientä hiekkarantaa ja kallioita ja mökkejä, mattolaituri. Kaikki sulassa sovussa.
Ensin piti mennä järkyttävän pitkän ja korkean sillan yli, eli Luukkaansalmen silta (yleisin itsemurhapaikka täällä). Tämä kuva on viime kesältä:Ja sitten eilen otettu mattolaiturille päin. Ei tuosta kyllä mitään tolkkua saa, en uskaltanut mennä kaiteen luo, kun tuntuu, että jalat vetävät hyppäämään. Kamalaa! Miulla on korkean paikan kammo, mutta kaunista oli silti. Tuntui vaan, että vaikka pelkää putoamista, entä jos päässä napsahtaa, pimahtaa ja hyppää, huh!Sitten jatkettiin matkaa MikonsaareenSiellä istuksimme vähän aikaa kalliolla ja pyöräilimme kotiin, josta läksimme autolla kaupan kautta Myllysaareen. Kävimme iltauinnilla ja tuli talviturkki heitettyä viimeinkin. Myllysaaressa oli runsaasti nuorisoa, osa ryyppäsi ja osa vaan oli. Saimme olla ihan rauhassa, nuoriso käyttäytyi hyvin. Hienoa!
Kotona sitten grillasimme ja söimme ulkona, jonka jälkeen katsoimme tallennuksesta Beckiä ja mie neuloin, kuinkas muuten :)
Oli kiva päivä, aivankuin olisi ollut lomalla :)

6 kommenttia:

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Minua ei ainakaan haittaa vaikka on sama pohja. Sisältöhän on erilainen. Todella nätti pohja minstakin.

Mari kirjoitti...

Sivupohja on kokenut jonkinlaisen uudistuksen täällä :) Tykkään tästä! :)

Tätä juttuasi lukiessa tulee kyllä todella sellainen tunne, kuin olisit lomalla tuota kirjoittaessa. Niin rentoa reissailua, grillailua ja uimista. Onnittelut talviturkin heittämisestiäkin, hihih :)

Kati kirjoitti...

Kauniissa maisemissa olet pyöräillyt. Korkean paikan kammoa taidan minäkin potea, ei tee mieli mennä minnekään reunoille riekkumaan tai kiivetä korkealle. Heh, vai nokostelet se sinäkin. Tässä ruokataukoa pidän töissä ja nukuttaisi taas niin armottomasti... huomaiskohan kukaan jos vetäs pikkupäikkärit?

MaMMeli kirjoitti...

Ihana kesäpäivä sinulla! Minä se olen kova nukkumaan. Saan unen koska vaan, pitsi illalla. Olen illanvirkku, silloin on kiva tehdä kaikkea näperryksiä!

Sirutuuli kirjoitti...

Anna: Hyvä :)
Marika: Miustakin on nätti. Olen mie kokeiluja tehnytkin, toivottavasti tää kestää kulutusta :) Kiitos :)
Kati: Joo, väsytti ihan sietämättömästi, niin oli pakko painua petiin (muualla en osaa päikkäreitä nukkua) Heh, koitapas, mitä tuumaavat, jos pienet torkut otat :)
Mammeli: miekin olen illanvirkku ja aamuvuoroissa jää unet aina liian lyhkäseksi, kun nukahdan 23-24 tai myöhemmin ja herätys 5:30... Ja miulla pitää olla iltaisin tietyt rutiinit, että nukahdan. Huonot unenlahjat...

JohannaS kirjoitti...

Naapurikaupungin tyttöjä, siis :)