keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

♪♫Kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan ♪♪

Ihan pikana väliaikatietoja.
Tänään oli superhyperrankka työpäivä, mutta silti jaksoin ahertaa vielä kotona. Pesin vessan, rappuset ja alakerran siivosin kunnolla imuroimalla ja pyyhin pölyt ja moppasin lattiat.
Silitin sohvaan uuden päällisen (toiselle pienelle sohvalle kävi köpelösti ja kerron siitä sitten toiste) ja laitoin paikoilleen. Enää ei puutu kuin yläkerran siivous ja lakanoiden vaihto (se ei kyllä liity rippijuhliin millään lailla, mutta on sen aika) huomenna. Piha pitää vielä siivota myös ja perjantaina täyttää ja koristella täytekakut, paistaa karjalanpiirakat, tehdä munavoi ja paistaa pasteijat. Sitten taitaa kaikki olla tehtynä ja rippijuhlat voi tulla :) Ei kyllä tuu muuta mieleeni.
Ainiin, mies maalasi eteisen kaapin valkoiseksi, laitan siitä ehkä sunnuntaina kuvaa. Tai sitten jo aiemmin, miten tässä nyt ehtii.
Kohta suihkuun ja herkuttelemaan, tänään tulee Näkijä :)

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Huh, kyllä olet jaksanut ahertaa! Miä vaan ootan, että viilenee, jotta jaksaisi leikata nurmikon ja pestä lattiat. Imuroida on pakko, jaksoi tai ei, muuten hukkuu kissankarvoihin ;)

Mari kirjoitti...

Jestas miten oletkin ahertanut! Ja vielä tällaisella helteellä. Ainakin täällä hämeen suunnalla on ollut nyt jo muutaman päivän TODELLa lämmin, hiki valuu melkein istuessakin :)

Pahus kun olen unohtanut tuon koko Näkijän. Olen todella huono katsomaan sarjoja telkasta, kun en kertakaikkiaan muista niiden tulevan ja missaan kokonaan. Olen tuumannut, että ostan Näkijääkin itselleni joskus, mutta se on vielä todella tyyris. Ei kyllä ihmekään, kun se on todella hyvä sarja!