sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Sunnuntai

Töissä on taas tullut vietettyä viikonloppua, kuten niin usein muulloinkin. Perjantai-illasta alkaen, mutta huomenna on vapaa ja seuraavat neljä viikonloppua. Vajaat kaksi viikkoa enää lomaan!
Mutta on aika rankkaa olla betoni/asfalttilähiössä töissä, kun ei tuuli juurikaan hönkäile ja on niin kuuma. Mutta ei se mitn. Suunnittelin lähteväni kohta pihalle kiikkuun neulomaan ja nauttimaan tuulenhönkäyksistä. On tässä omakotiasumisessa hyvätkin puolensa :) Jos on niitä huonojakin, hyviä kuitenkin enemmän. Nyt ei oikein kulje ajatus, pää on pehminnyt helteessä. Jos tulee kirjotusvihreitä, johtuu ihan aivojen kiehumisesta.
Asiaan:
Oli ihan pakko aloittaa neulomaan Purosta! Jätin sittenkin entiset (taas) kesken, kun nuo Purot polttelivat niin kovin. Hihatinta aloitin. Ei hitto, on se painuttava pihalle, kun en kuviakaan osaa enää ladata :)
Nasu on niin kiva kaveri, että oli pakko napata kuva ihan muuten vaan ja se lähettää terveisiä kaikille kissa- ja koirakavereille ja kaikille muillekin :) On muuten likka kasvanut entisistä ajoista ja leikkauksen jälkeen :) Vuosi siitäkin on jo vierähtänyt ja Nasulla kaikki hyvin :)

2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Komea kisu, hieno ja vahva häntä. Kissojen elämä on aika vaarallista... Meidänkin nuppu kun oli koneessa kirjopesussa pentuna...

Sirutuuli kirjoitti...

Oho! Ja selvisi hengissä moisesta hommasta :)