sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Ohi on

Juhlat on juhlittu, hauskaa oli. Kiitos kaikille mukana olleille! Eipä tätä lue kuin sisko ja iskä :)
Kuvia ei ole tähän hätään kuin yksi, jonka aamulla nappasin kukka- ja lahjapöydästä. (Kamera teki eilen tenät, joten jouduin turvautumaan kännykkään. Onneksi tässä on hyvä kamera!)
Lahjoja tuli muutama, kukkia aika paljon ja rahaa sitäkin enemmän. Eli juuri niinkuin tyttö toivoi :) (Kukat pitäisi leikata ja laittaa virkistettä)
Ja sitten piiitkästä aikaa käsitöitä.
Pidemmän aikaa olen suunnitellut tekeväni vaihtopussukan suodatinpusseille ja tänä aamuna sitten tekaisin sellaisen. Lankana jotain valkoista kirppispuuvillaa ja vaaleanpunaista Novita Bambua. Tuli aika imelä :)Tänään aion
viettää lepopäivää. Teen mitä teen ja jos ei mitään huvita tehdä, en tee mitään. Taidan taas järjestää langat ja sitten.... kuka tietää.

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Mukava,kun juhlat onnistuivat, meillä vielä edessäpäin elokuussa. Ja minä olen kyllä sanonut pojalle, että rahaa ei toivota. Se menee kuitenkin sitten vaan johonkin... Mieluummin lahjoja ja suku on tähän asti ostanut hopealusikoita tytöille, toivottavasi myös pojalle. Olis sitten myös mahd. tulevalle miniällekin jotain. No, poika ei toivokaan muuta kuin sähkökitaran ja sen hömpsäytin jo luvata. No, se pitää ostaa porukalla. Ai, mutta tuosta suodatinpussista piti ihan oikeasti kirjoittaa: aivan syötävän suloinen!! :-)

Sirutuuli kirjoitti...

Mie sanoin tytölle, että ostaa jotain, mistä jää ikuinen muisto. Loput rahat voi käyttää, mihin haluaa.
Kiitos kehusta :)

Pami kirjoitti...

Itä-Savon nettisivuilla on juttu siitä palaneesta talosta. Keskellä kaupunkia oleva puutalo, jossa toimi nykyisin kirppis.

http://www.ita-savo.fi/Etusivu/tulipalo_t%C3%A4rveli_puutalon_savonlinnan_keskustassa_9298701.html

Niina K kirjoitti...

Kyllä täällä muitakin käy =) Hieno suodatinpussi-pussukka, ei ollenkaan imelä!!

Sirutuuli kirjoitti...

Niina: tarkoitin sukulaisia, että heistä vain iskä ja sisko käy täällä :)
Pami: pitää käydä katsomassa

Anonyymi kirjoitti...

Pidin tuosta pienestä neulelaukusta!