maanantai 15. kesäkuuta 2009

Jaksamista

Paljon kiitoksia kaikille kommenteista. Ne auttavat jaksamaan, olin jo valmis laittamaan pillit pussiin tämän blogin kanssa. Olin totaalisen kyllästynyt tähän ja kaikkeen muuhunkin. Meillä kun ei koskaan tapahdu mitään, ainakaan mitä voisi blogata. Tai ainakin tuntuu siltä. Eikä ainakaan tule valmiita käsitöitä. Toinen, mikä auttaa jaksamaan, on tunnustukset. Tälläisen sain Limeadinelta:

Muutamalle sen annan eteenpäin, sellaisille, jotka eniten kommentoivat täällä:
Kati
Pami
Nerikah
Miiah_
Marika

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiitos kovasti uudesta tunnustuksesta. Juuri tulin töistä ja nyt pitää aloittaa työt täällä kotosalla, tilan kirjanpitoja hoidettava samalla kun laittaa ruuan, mutta aina ensiksi kurkistus blogistaniaan. Minulla on ollut nyt kanssa vähän mietinnässä, että mistä sitä juttuja kirjoittaisi, kun päivät menee töissä ja mitään ei kotona juuri jaksa. Eikä katiskaankaan erehdy kaloja uimaan, jotta saisi edes kalavaleita puhua. En silti lopeta blogin pitoa vaan kirjoitan taas kun sille tuntuu. Ei oteta ressiä!

Miia kirjoitti...

Voi kiitoksia taas :) :)

Mari kirjoitti...

Kiitoksia Siru! Minulta tämä löytyykin jo, mutta aina piristää mieltä kun huomaa jonkun mukavan blogiystävän myöntäneen tunnustusta! :)

Minä kirjoittelen blogiini paljon ihan yleisiä kuulumisia ja touhuiluja, vaikka en mitään erikoista tekisikään tai elämässäni tapahtuisikaan. Olen nimittäin aivan koukkuuntunut bloggaamiseen, on vain kertakaikkiaan hieno kirjoitella sinne! :)

Nerikah kirjoitti...

Kiitos Siru!! :) Kyllä se vaan piristää saada tunnustusta, vaikken olekaan viime aikoina saanut tavun tavua aikaiseksi blogiini. Jospa se tästä lähtisi uuteen nousuun... :)

Palaga kirjoitti...

En saa minäkään päivitettyä blogiani, vaikka jotain kerrottavaa aina silloin tällöin olisikin.

Toivottavasti juhannukselta sää lämpiää, jotta saataisiin edes kesästä nauttia.