tiistai 16. kesäkuuta 2009

Kaikenlaista

Kyllä on vaikeeta keksiä otsikkoja! Jätän sen viimeiseksi, jos jotain juolahtaisi mieleen.
Sunnuntaina käytiin vähän kiertelemässä kauppoja. Mm. mummon lipastoon ostettiin uudet vetimet. Heti, kun lipasto oli paikallaan, tiesin, että siihen täytyy saada kuppivetimet. Biltemasta löytyi halvalla. Robin Hoodista ostin lankaa, Jasminia 100% puuvillaa sitä laukkua varten. Jonka meinaan joskus virkata (milloinkohan sekin mahtaa oikeasti tapahtua).Tein myös keittiöön avohyllyn, että saa kaikki kauniit astiat esille (ts. ruuvasin oven irti kaapista). Inhoan noita ovia muutenkin, mieluummin voisin ruuvata kaikki irti, mutta se ei ehkä olisi yhtään parempi näky :) Nyt kuitenkin uutta ja vanhaa sulassa sovussa ja suunnitelmissa olisi virkata reunapitsiä hyllynreunoihin.... juuhJa enkelitkin löysivät paikkansa lopulta ruman liesituulettimen päältä.Ennen vihasin keittiötämme, mutta pienillä muutoksilla olen saanut tästä ihan kivan. Olen pyöritellyt mielessäni ideaa, että nuo kaapin ovien reunoja kiertävät puuosat maalaisin vaikka siniseksi, että menisi oikein överiksi. Väri voisi olla joku taivaansininen esimerkiksi.

Eilen olinkin iltavuorossa ja tänään aamuvuorossa ja olotila on kuin jyrän alle jääneellä. Huomaa, että ei ole vielä ihan kunnossa räkätaudin jäljiltä. Tänään sitten ostin apteekista Multi Tabsia, jos piristäisi vähän. Tai sitten käy niinkuin joskus, että piristää niin kovin, että en enää edes nuku.
Ostin myös pari kivaa purkkia tupakantumpeille, ettei tarvitse lasipurkkeihin laittaa. Niistä ei ole kuvaa nyt, otan joskus kun ei sada. On tääkin kesä! Jatkuvasti kylmää, tuulee tai sataa vettä. Huomiseksi näkyy lupaavan sadetta taas...
P.S. Eikös olekin fiksu otsikko :)

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Juuri sopivat vetimet laatikostoon!

Minäkin aikaisemmassa kodissa nappasin parista keittiön kaapista ovet pois. Heti muuttui keittiön ilme. Nyt meillä on avohyllykkö muutenkin ja yksi lasiovilla varustettu kaappi, joten olen antanut ovien olla paikoillaan, vielä... :-)

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Ihana tuo pauligin vanha purkki. Taitas äidillä olla moinen.
Aivan ihanan lipaston olet saanut ja sopivat vetimet löytänyt siihen.

TaiNa kirjoitti...

Minullakin on ollut tarkoitus heivata ovet yhdestä yläkaapista, että saisi hienommat astiat näkyville. :) Meiltäkin löytyy mm. just tuo sama Pauligin vanha purkki! ;)

Miia kirjoitti...

Mulla on kans tupakintumpeille anttilasta semmoset purkit, on kyllä tosi kätevät :) Ostin lappeenrannasta joskus. Toi liesituuletin olis varmaan ihana jos noi kivet olis tummanharmaata <3 meiltä löytyy myöskin tuo pauligin vanha purkki ;D Hyvää juhannuksen odotusta :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

Willis kirjoitti...

Ihana piironki!!!!!!!!!!!!