maanantai 1. helmikuuta 2016

Tästähän alkaa tulla tapa

Meinaan tästä bloggaamisesta. Tämä menee tietyllä rutiinilla. Ensin otan kuvat, sitten siirrän ne Facebookiin Tuulenpesän minimaailmaan ja sen jälkeen erääseen Facen ryhmään ja viimeiseksi tänne. Nyt kun en ota mitään paineita, tämä menee oikeasti ihan rutiinilla. Jos en keksi kirjoittamista, laitan vain kuvia ja muutaman sanan.

Ok, ensimmäinen lomapäivä takana. Aamusta ensin siivosin ja vaihdoin puhtaat matot lattialle ja sen jälkeen rupesin tulostelemaan. Tulostin lattiamateriaaleja nukkekotiin sekä tapetteja. Ja muste loppui kesken. Onneksi mies osti lisää, joten huomenna voin jatkaa.

Tänään sai olohuone vihdoin ja viimein tapetit seinään ja puulattiat. Tapetit on tulostettu jostain netistä, lattiat ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta ja ikkuna täältä: My froggy stuff
Ikkunasta näkyvä maisema on oma valokuva eräältä kävelyreissulta.
Virittelin äsken nukkiksen valot uusiksi, että riittää lamppu tai kaksi joka huoneeseen. Vieläkin jäi vähän vajaaksi tuo valaistus, mutta joku kerta tilaan nukkekodin lamppuja.
Laitoin pitkästä aikaa takkaankin "tulet" ja otin kuvan iltatunnelmasta. Vielä on vähän kolkkoa ja tyhjää, mutta aina vaan paranee.
Huomenna jatketaan. Martankin huone on tapetoitu, mutta sinne pitää vielä laittaa katon rajaan jotkut boordit tai jotain, kun A4 kokoinen paperi oli liian lyhyt tai huone liian korkea.
Muitakin huoneita täytyy alkaa tapetoimaan.
Lisäksi on tehtävä verhoja, mattoja, Martalle vaatteita, pari lipastoa... ja vaikka mitä.

2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Onpa siellä ihana iltatunnelma!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)